|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za okoli noska?
13.9.2007 20:58:37   
Lešnik
Pozdravljene!

Moji 3 letni hčerki že en teden teče iz noska. Posledica tega je, da je okoli noska že čisto rdeča od brisanja z robčki. Brišem ji ga z vlažilnimi robčki, da ne bi bilo tako hudo. V glavnem zadnje dni ne pusti, da bi ji ga brisala, ker jo okoli nosa peče.

Prosim svetujte mi s katero kremo naj jo namažem okoli noska? Katera zares pomaga?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za okoli noska?
13.9.2007 21:09:14   
Anonimen
Bepanthen z roza črtico user posted image

(odgovor članu Lešnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 21:19:20   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Bepanthen z roza črtico user posted image

bepanthen je res super!Tako tisti roza,ki je masten,kot modri,ki hkrati še razkužuje,če je koža spokana ali ranjena.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 21:51:52   
hrabra miška
Če ga nimaš doma,si za danes pomagaj z labelo za ustnice,ful pomaga. Jaz pa sem kupila tudi od niveje takšne male ampule so notri in je pakirano v škatli 30 kom,pa je tudi super. Pomaga pa za čiščenje oči,noska-vlaženje. Probaj pa boš vidla.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 22:01:19   
Anonimen
Jaz ji kar z ognjičevo mastjo namažem
pa je hitro dobro,je fajn ker je fejst mastna
Dobro pa je tudi bepanten mazilo.

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 22:07:43   
Pobalami
Mi uporabljamo navadno hladilno mazilo iz lekarne. Je ful mastno, kar najbolj pomaga.

Drugače pa čisti z papirnatimi robčki, ki so ultra soft (ponavadi gor piše soft ...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 22:11:24   
daša
Bepanten ali labela. Nos pa briši z robčki Kleenex balsan (zeleno modra embalaža. So kar dragi ampak 1000% nimaš ubogega noska.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 23:03:40   
caillou
Bepantenuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Lešnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2007 8:57:47   
anitaz
Tea tree od Justa.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2007 9:31:11   
Nika v službi
Ko je prehlajena spodaj pod nosom izmenično namažem z Fitobalmom (odpira nosne poti) in Riboderminom (za blaženje rdečine in razpokane kože). Ribodermin je zame zakon. Jo mažem tudi po obrazu.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2007 11:18:37   
mojgal
Tudi mi smo v fasi prehlajenosti in imamo tudi problem glede noska, pa sem v Gorenjski lekarni nabavila njihovo kremico za nosek mazat hkrati pa odpira dihalne poti. Mu je zelo všeč in se rad maže.user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......