Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri digitalni termometer? 13.9.2007 19:57:41
|
|
|
|
Maxica
|
Mi imamo ušesnega od Braun, enega levega digitalnega za v ritko, navadnega živosrebrnega, pa še enega na ene rdeče UV žarke al neki tazga.
|
|
RE: Kateri digitalni termometer? 13.9.2007 20:26:16
|
|
|
|
maja1488
|
kateri ti je najbolj praktičen, ko je otrok bolan? In kateri natančen (ušesni ali tisti na lučko)?
|
|
|
|
RE: Kateri digitalni termometer? 14.9.2007 8:41:56
|
|
|
|
mojca75
|
Mi imamo Braunovega ušesnega in je super, zmeri v 3 sekundah, enostavno tudi ko otrok spi, je pa temp. v ušesu enaka (približno 0,1 gor al dol)kot će meriš v ritki, se pravi je potrebno 0,5 odštet. kupili smo ga po tem ko smo preživei vročinske krče. ker ji moram ko ji naraste temp. pogosto merit ne morem stalno termometra v rito tišat! jaz sem super zadovolna.
|
|
RE: Kateri digitalni termometer? 14.9.2007 11:24:22
|
|
|
|
mojgal
|
Mojca75 kje ste ga pa kupili pa kolk je cena? Hvala
|
|
|
|
RE: Kateri digitalni termometer? 14.9.2007 12:46:17
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi jaz sem najbolj zadovoljna s tem ušesnim od Brauna. Je najhitrejši, pa če prav meriš, natančen. Mi smo ga kupili v Merkurju, stal je pa cca.12000 bivših sit. Jaz vedno za vsak slučaj pomerim še v ritki z digitalnim, če mi pusti, pa vedno oba dokaj podobno pokažeta.
|
|
RE: Kateri digitalni termometer? 14.9.2007 12:47:38
|
|
|
|
mojca75
|
Kupili smo ga v Sanolaborju cena pa je cca 60eur (al 57) tam nekje. Cena me takrat ni zanimala, vedela sem samo da rabim nekaj kar zmeri hitro, tudi med otrokovim spanjem,... Glede na to da ji moramo kadar ima vročino temp meriti pogosto da se vročinski krč ne bi ponovil, je res praktičen. evo ga:
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?