|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup
13.9.2007 14:18:10   
Mayag
Pozdravljene!
Rada bi si kupila spodnje majice za dojenje, ker bi si med dojenje rada zavarovala predel trebuha in ledvic, saj bodo kmalu mrzli dnevi in se ne bi rada prehladila.Ali katera ve kje bi se to dalo kupiti-če se sploh da?
Pa rada bi imela znak za v avto-otrok v avtu.Sem slišala, da obstajajo od me2you medvedkov in to ful lepi, da niso navadne nalepke za prpopat na šipo, ampak je prav medvedek, ki se z rokam drži šipe.Je mogoče kakšna to kje zasledila?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup
13.9.2007 14:41:18   
tina1976
jaz sem v pikapolonici kupila opico, ki se pritrdi na šipo in na kateri piše otrok v avtu.medvedka pa še nisem nikjer videla.

lp

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 14:41:36   
Klaudia
najbrž mislš tole ane? Mal poglej po trgovinah ki imajo kolekcijo me to you

http://www.metoyou.co.uk/index.php?action=Product&categoryId=285

11.slikica po vrsti v tej kolekciji user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 14:46:09   
Mayag
Ja, tega mislim. Sam ne vem kje vse to prodajajo. V kakšni knjigarni sem zasledila, da jih imajo, ampak ne za ta namen-otrok v avtu. Šla bom še pogledat v Maksimarket, drugje pa več ne vem kje bi jih prodajal.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 14:52:07   
nemrak
user posted image user posted image
V papirnici Leonardo. Če jih ni na zalogi, ti jih lahko naročijo.
Uvoznik pa je Leykam iz MB.
Upam, da sem ti pomagala!!

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 14:59:22   
Mayag
Hvala za pomoč

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 15:03:02   
piccolina
lep pozdrav, točno takega medota sem jst kupila piše gor baby on board.
zasledila sem jih tut v trgovini poster v kp, sama sem ga pa kupila v eni papirnici v mb v centru- tam blizu iliha
se jih težje dobi.. mal po papirnicah poglej.. res je lep user posted image

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?