taška30
|
Eh, zakaj bi bila sitna? No, pri nas je bila situacija identična, povsem. Od prvega dneva v vrtcu totalen duda frik. Seveda sem ji jo pustila, ker se je v vrtcu z njo potolažila, samo ona bi jo imela še doma, non stop, če bi jo pustili. Pa ne eno, ha, ha, tri je nosila okoli. No, kmalu smo eno skenslali in ostali pri dveh. Jaz je doma nisem mogla gledat z dudo v ustih, enostavno nisem mogla, zato ji je nisem pustila, razen za spat seveda, v vrtcu so jim pa tud kmalu začeli dajat dude le za spanje, vmes so pa pospravljene - saj verjetno bo pri vas isto. Vsakič ko sem prišla ponjo v vrtec, je isti moment ko me je zagledala, začela tulit: duda, duda, duda in kazat na tisto škatlo, kjer so pospravljene, da je ja ne bi pozabile. Potem si jo je stlačila v usta in vlekla, ko da bo konc sveta. Najkasneje doma sem ji jo vzela, ponavadi je tulila kake pet minut zato, potem je pozabla. No, da končam, manija je trajala do junija letos, torej celo vrtčevsko leto, potem smo jo 1x pozabili vzet v vrtec, je preživela in smo čez noč ukinili dudo, pardon, dve dudi. Brez enega joka. Ne moreš verjet!
|