Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste imele UZ? 13.9.2007 11:20:56
|
|
|
|
mateyka
|
ma ne vem, jaz sem mela samo 2. ce skozi nosecnost nimas nobenih tezav (jaz jih nisem mela, razen da mi je blo slabo k strela prve 3 mesce), se mi ne zdi taka panika za UZ (vsak mesec je pa po moje kar mal pretiravanje, ce ni tezav).. se pa strinjam - UZ po potrebi
|
|
|
|
RE: Koliko ste imele UZ? 13.9.2007 13:59:08
|
|
|
|
pupika27
|
jaz sem zaenkrat brez težav pa 23 tednov in sem pri vsakem pregledu do sedaj sem imela UZ ..to mi je všeč da lahko vsakokrat vidim svpjega sončeka po ultrazvoku
|
|
|
|
RE: Koliko ste imele UZ? 13.9.2007 16:11:19
|
|
|
|
papica2
|
V prvi nosečnosti pred dvema letoma in pol točno dva. Zdaj do 28 tedna pri isti G kot takrat že štiri, no enkrat bolj na hitro preventivno, da ne bilo nekaj narobe. Očitno je to zelo odvisno od presoje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2007 18:19:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2007 18:25:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko ste imele UZ? 13.9.2007 18:59:14
|
|
|
|
andrej77
|
a se vam ne zdi zanimivo, da je kao "vse v redu", potem pa G. potem napiše diagnozo RIZIČNA NOSEČNOST in da na bolniško do začetka porodniške... ne zdi se mi, da je ta nosečnost samo rutina, kot bi lahko sklepali, glede na majhno pogostost kontrol (potrditveni UZ v 9. tednu, potem NS 24.8 in naslednji pregled šele 17.10), kaj šele ultrazvoka... pred tem pa 2x SS ker če je ta nosečnost samo rutina, potem bi morala G. ukinit bolniško in spremenit diagnozo v normalno nosečnost, ne pa da nekaj na pol slepomišimo in ne vemo pri čem smo... in ja..mogoče pišem malo bolj prizadeto, ker sem pač jaz tisti zaskrbljeni "bodoči" očka...samo glede na diagnozo se mi ne zdi prav...
|
|
|
|
RE: Koliko ste imele UZ? 13.9.2007 20:09:39
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem v 24.tednu, pa sem do sedaj imela, 8 ali 9 UZ. G mi naredi na čisto vsakem pregledu UZ (prva dva sem imela že do 7.tedna), zraven še NS pa od vsega tega 3 pregledi v času 5 dnevnega obiska bolnišnice, pred dvema dnevoma še 3D, naslednji teden pa imam spet redni pregled in mi ga bo sigurno spet naredil. Saj je res, da vse to ni nujno, sem pa vsakega zelo vesela, ker lahko vidim našega Je pa res, da je vse odvisno od G. Zavarovlanica plača 2, ostalo je stvar G. Se mi sploh ne zdi pravično, da ni povsod enako. Kakšen strošek pa jim je UZ, razen par minut časa in dveh kapljic gela Res ne razumem, zakaj ne morejo vsi delat UZ na vsakem pregledu. Pa še bodoče mamice bi bile veliko bolj pomirjene.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?