Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Ljubljani 12.9.2007 14:03:22
|
|
|
|
regrat
|
Najprej pozdravljena! Številke nimam, ker sem bila v Postojni, vendar ni problem dobiti številke. Kličeš v porodnišnico in omeniš nuhalno svetlino, seveda če so tako prijazni kot v Postojni Če je le možno, pojdita oba, kajti to je nekaj najlepšega, ko vidiš svoje dete, kako brca in miga, ti pa nič ne čutiš. Pa še cel kup slikic dobiš, pa obvezno zadovoljstvo ginekologa-inje, da je z malčkom vse . Pregled traja 15-20 min, je zunanje, vsaj v Po (brrrr, mrzel gel). Jaz sem kar solzne oči dobila, ko sem slišala srček!!! Skratka srečno pri iskanju številke in da je z malčkom vse ok!
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Ljubljani 12.9.2007 14:16:40
|
|
|
|
mml
|
Za naročanje v ljubljanski prodnišnici pokliči 522 61 10, tam ti bodo povedali, kam pokličeš za datum za NS Lahko poskusiš pa tudi v Dravljah http://www.neplodnost.com/
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Ljubljani 12.9.2007 17:47:38
|
|
|
|
Naja30
|
Dravlje so samoplačniška. Ampak če imaš napotnico, ne boš nič plačala. Jaz sem bila v Dravljah in ti povem, da je bilo res lepo. Čeprav je bil tisti dan dr. Pušenjak bolj nekomunikativen, ima pa res tako mašino, da se splača it h njemu. Tud slikce so dosti lepše kot od kje drugje.
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina v Ljubljani 12.9.2007 20:44:44
|
|
|
|
sazi
|
jaz sem bila v Dravljah 1x samoplačniški UZ pri Pušenjaku, 1x pa NS pri dr Tul - zelo je bila prijazna, vse je razložila in pokazala - tako da če jemljejo na napotnico toplo priporočam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?