|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sem res nenormalna
13.9.2007 8:40:23   
slovenka
Meni se tudi zdi super, da sta se odločila še za tega. Na drugih temah tu gor se pogovarjamo, kako nam gre na živce, ko nas okolica sprašuje, ja, kdaj bodo pa otroci... ko se trudimo, pa ne rata... tako da drugim tako nikoli nič ne paše. Meni se tudi zdi, da je glavno, da je ljubezen, finančno se pa nekak že da, če imaš vsaj osnove gospodarnosti. Sedaj je preveč tega, kako bi morali otroci imeti polne riti, pa resno dvomim, da bodo kasneje cenili svoje starše iz tega razloga - če bo pa pet otrok, pa bodo vedno imeli koga za pomoč... Ko sem bila jaz majhna, sta naša dva gradila in nisva s sestro imele kakega udobja, pa sva tudi čisto fajn odrasle, poznam pa veliko mladih, ki so imeli vse mogoče ugodje, vožnje z zasebnimi letali, potovanja okrog sveta..., edinci, ki pa sedaj niti pogledajo ne svojih staršev. Knjige se v knjižnici zastonj dobijo in z njimi se da narediti že zelo lepe večere. Pa ne da sem proti lagodnemu življenju, ker sem sama sedaj kar zadovoljna s svojo ekonomsko situacijo..., samo za otroke se mi zdi, da se preveč poenostavlja, da bodo z denarjem od staršev srečni. Jaz bi tudi imela več otrok, gotovo tri, če se bo dalo, ker se mi zdi res čudovito dati novo življenje, ker se meni sami zdi neizmerno lepo živeti in da lahko še komu to omogočiš, je super.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.9.2007 9:04:08   
visnjaaa
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem ti tudi folš. Imam 3 otroke  - tamal je star 7 mesecev in bi imela še kr enega....jaz pa imam drugače še 4 sestre in 1 brata pa moja mami čist normalno zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitamuser posted image

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 52
13.9.2007 9:18:12   
hrchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo in cestitke!!!! jest bi jih tud mela tolk!! sam morva najprej se taprvega narestuser posted image user posted image
Ne oziraj se na okolico, konec koncev bosta vidva tista, ki mu/ji bosta nudila ljubezen!
Bodite ena srecna velika druzina!!!!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
13.9.2007 11:12:49   
ronja
Ena stvar, za katero sem staršem res hvaležna, je, da so me naučili, da NORMALNO NI VEDNO NAJBOLJŠE, PRAV, DOBRO, karkoli takega pač. Normalno je to, kar dela večina, vendar pa je precej verjetno, da tebi, če nisi taka kot večina, normalno ne bo pasalo. Torej se ne sekirajte, kaj pravijo "normalneži", ker je normalnost pogosto sinonim za dolgočasnost. To pa vam s 5 otroki gotovo ne bo:)
midva bi jih tudi mela pet, če bo zneslo, sva komaj na 1user posted image . Če komu ni prav, pa naj ne šteje, koliko jih mateuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.9.2007 12:07:04   
jade1
Meni so rekli, da sem nora, ko sem bila 3 noseča, ampak to samo sodelavke, prijateljice in sorodniki so bili veseli. Pa kaj me briga, jaz sem rekla, da nisem jaz kriva, ker se je pokvaril TV pa nisva imela nič kaj drugega pametnega za počet.

Neposredna povezava do sporočila: 55
13.9.2007 12:42:14   
VERONICA
Enako "nenormalna" si kot negdo ki ima samo enega. In manj kot negdo ki ima splav za sabo.

Tvoje sodelavke so pa neuljudne.

Mogoče pa smo mi z manjšimi družinami zamo zavistni vam velikim družinam. Ker ste si upali nekaj kar se mi ne upamo, bi pa mogoče tudi želeli.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.9.2007 20:37:31   
shamesa
user posted image  CESTITKE! Pa obilo srece naprej....

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.9.2007 20:46:36   
Anonimen
Povejte mi sem res nenormalna ,če bom imela pet otrok?????????user posted image

Ne razumem dobro vprašanja.

In ne razumem, kako lahko na podlagi enega dejstva v tvojem življenju sodimo o tvoji normalnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 58
14.9.2007 8:48:00   
Anonimen
Se strinjam z Mič. Ne vem točno, ali res iščeš samo potrditev še tukaj na RR, ker vprašanje si tako zastavila, da sama veš, da ti ne bo nobena odgovorila, da si nenormalna.

Sicer pa se mi tako zdi, da tudi s petim ne bosta imela nobenih težav, pač pa mogoče velja malo razmisliti o kontracepciji, če misliš, da jih bo 5 dovolj. Ne da samo čakaš na tisti datum, do takrat pa nič ne pazita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
14.9.2007 9:55:04   
jakaracman
Oddvisno, če imaš sredstva za preživljane, kolikor toliko normalnega prostora, če se ti ljubi.Glede tašče in tasta pa odvisno koliko ti pomagajo, če ti veliko bi tudi jaz zavila z očmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
14.9.2007 11:13:00   
tatam
Sama imam 4-dva sta stara komaj 8 mesecev.Par dni nazaj sem tudi sama delala test,saj še vedno nimam menstruacije.Sicer sem zaščitena-depo injekcije,a vseeno me je blo strah!Hvalabogu je bil test negativen.Sem pa premišljala o splavu,najbolj zaradi teh injekcij,po drugi strani pa sem bla sigurna,da tega ne bi zmogla-namreč ubit majčkenega user posted image .Mislim,da ti bo ta mala štručka prinesla ogromno veselja, če se odločiš drugače pa si ne boš nikoli oprostila,verjemi mi!Vem iz izkušenj,saj sem delala splav pri 19 letih-mlado in neodgovorno,ampak še zdaj mi ne da miru...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 61
16.9.2007 10:58:49   
Anonimen
Mi imamo tretjega, tudi ni bil planiran,
test sem delala v drugem mesecu nosečnosti,
tudi če bi ga delala prej, splava ne bi šla delat,
ni v moji domeni, če imam vse ostale pogoje izpolnjene (podpora partnerja, finance, prostor) mi niti na misel ne pride,
če pomislim,
tudi v drugem primeru ne bi šla splavit, bi se prej zaščitila, kakorkoli.

Upam, da bosta otroka obdržala,
saj veš kako je, ko imaš tretjega, četrtega, tudi petega, si ne znaš predstavljati, kako bi bilo, če jih ne bi bilo.
Btw, trenutno čakam, da preteže 6m, potlej grem pod nož.

čav

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
16.9.2007 11:09:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ena stvar, za katero sem staršem res hvaležna, je, da so me naučili, da NORMALNO NI VEDNO NAJBOLJŠE, PRAV, DOBRO, karkoli takega pač. Normalno je to, kar dela večina, vendar pa je precej verjetno, da tebi, če nisi taka kot večina, normalno ne bo pasalo. Torej se ne sekirajte, kaj pravijo "normalneži", ker je normalnost pogosto sinonim za dolgočasnost. To pa vam s 5 otroki gotovo ne bo:)
midva bi jih tudi mela pet, če bo zneslo, sva komaj na 1user posted image . Če komu ni prav, pa naj ne šteje, koliko jih mateuser posted image

ej, totalno dobr napisano!!!

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
16.9.2007 17:37:14   
silvya
Ne sekiraj se, kaj pravijo drugi. Tudi jaz se nekaterim nisem zdela ravno po standardu, ko sem bila noseča 3. Tašča je bila tako presenečena, da me je celo upala vprašati, če mislimo tega otroka obdržati. Midva pa sva se 3 leta trudila. Žal je umrla tik preden bi se morala roditi.
Vsak ima toliko otrok kolikor si jih sam želi. Nesramne izjave pa je najbolje preslišati.

Želim ti lepo nosečnost in zdravega dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
16.9.2007 19:41:41   
čaki
živi svoje življenje in se ne meni za mnenja drugih.

Če sta se z možem skupno odločila, pol se nimaš kaj ozirat kaj pravijo drugi.

user posted image user posted image user posted image user posted image
tud jaz tko mislim
pa čestitke in kapo dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 65
17.9.2007 14:09:36   
žirafica
Če lahko preživiš in ljubiš štiri otroke, boš pa tudi pet.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?