Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 12:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Če dobiš na koncesijo, pojdi tja. Zakaj bi vse plačevala, če plačuješ zrd. zavarovanje?V primeru, da je datum daleč daleč, pojdi pa samoplačniško.
|
|
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 14:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj to, potrebujem ga v roku dveh dni Jaz upam, da če mu povem stanje kot je, da mi bo dal še vsaj kak teden. Držite pesti!
|
|
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 15:01:52
|
|
|
|
Tiamo
|
Če si iz Lj, greš lahko takoj na PHP in tam takoj dobiš psihiatra za prvi pogovor, katerega si lahko tudi izbereš. Delajo tudi med vikendi.
|
|
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 15:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo Če si iz Lj, greš lahko takoj na PHP in tam takoj dobiš psihiatra za prvi pogovor, katerega si lahko tudi izbereš. Delajo tudi med vikendi. Eki po tanovem. Drugače pa res je tako, kar tja pojdi.
|
|
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 15:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa je PHP oz. kaj to je?
|
|
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 16:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
PHP je bil včasih. Zdaj je EKI, to je enota za krizne intervencije. Tja pripeljejo vse, ki samo rečejo, da bodo segli po svojem življenju, imajo motnje v vedenju- depresija, zraven je pa enota za motnje prehranjevanja, to je za osebe, ki imajo bulimijo, anoreksijo. Ponavadi tiste, ki se že dlje časa zdravijo za depresijo, pošlje psihiater na zdravljenje. Je pa odprt sistem zdravljenja, kar pomeni, da so dnevi po urniku. Srečanja, pogovori, odprt sistem s psihiatri, psihologi, socialnim delavcem. Poleg je pa nova očesna bolnica.
|
|
|
|
RE: psihiater na koncesijo ali samoplačniško 12.9.2007 16:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.