|
RE: Stokrat prežvečeno, ampak moja zgodba zma... 13.9.2007 21:25:41
|
|
|
|
Micy
|
lp IZVIRNO SPOROČILO: mojmaček Zazidaj prehod in zakleni, pa bo mir. Jaz bi tut popizdla 100 na uro. K meni prej niso hodli, ko pa smo dobili se je vse obrnilo, ampak smo hitro rešli. Meni je tudi tast enkrat zjutraj ob 7 prišel gor nekaj sineta vprašat, pa malo tamalega pogledat. Pa smo še bili na pol goli in pri kavi. Sem ga vprašala če je prišel na zajtrk? Je razumel. Tašča pa je tut nekaj hodla brezveze, ko sem bila na porodniški ob 8 že gor, malega pogledat. Pa sem jo vprašala če me hodi kontrolirat. Pa da če jo bom rabla bom že prišla dol. Zdaj pa samo če je nujno, pa če kaj res rabi. Tak da bi z dolgega cajta hodla k nam, ko si nimata kaj počet pa sedela pri nas v dnevni pa odpade. Včasih ja kako kosilo ali pa kava, to pa je vse. Boljše da popizdiš, se razpizdiš, preklinjaš in še kaj, kot pa da se ti taščica še malo pred tvoj TV vsede, pa da noge na tvojo mizo, ko bo tast gledal kako tekmo doli, pa ne bo prišla v štih za nadaljevanke. Kljub temu da smo v njihovih hišah, ne pomeni da nimamo zasebnosti. Meni na kraj pameti ne pade da bi ob 10 hodla dol k njima, pa če bi bila bajta moja ali ne. Tole je pomoje mal prehuda, jest z svojo taščo sedim za isto mizo in jem z njo,kuhave na istem šporhetu, in sedive na isti sedežni, noge pa tud skup u luft držive. Hočem povedat, da ko kaj ne štima se lepo zmeniva brez pizdenja, in preklinjanja. Sem v njeni bajti in si tega nebi dovolila. Imava svojo spalnico in onedva tudi. Ko se vstopa v spalnico se obvezno potrka in vpraša če lahko gre naprej. Pa tud napol golo me je že vidla, pa kaj. Mamo nek red in spoštovanje in do drugega. Hvala bogu se super razumemo. lp
|