|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči že 5 dni
11.9.2007 18:51:06   
evita
Ojla punce!!!
Imam eno težavo,ki me prv po malem, že utruja. In sicer imam že od četrtka neko čudno stiskanje v trebuhu, podobno menstrualnim krčem,samo bolj blago. Poleg tega pa še špikanje,zdaj v enem potem v drugem jajčniku.Včeraj je bilo tako močno.da sem danes poklicaja mojo ginekologinjo.Sestra,po tel.,mi je rekla da zna bit kakšna O,jaz pa imam čez 1 teden za dobit user posted image . (verjetno je  O že mimmo,si mislim).Ma,kakorkoli mene trže tam doli.Omenila je tudi da sem lahko noseča.Jaz nevem,tako ščipanje,predvsem pa od sredine cikla dalje, res ni značilno za nosečnost ali pač? Kaj pravite,je mogoče?
Rada bi vzela nekaj proti bolečinam,vendar imam slabo vest. Če grem zdaj delat test nebo nič še pokazal?
Ma,sem čist fertik.Joj.jojuser posted image
Rada bi vedela pri čem sem da vem kako naprej.
Skratka,prosim za vaš nasvet..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči že 5 dni
11.9.2007 18:59:47   
Estrella*
Imam popolnoma enako težavo in ravno od četrtka naprej; zbadanje izmenično v obeh jajčnikih, bolečine v sp. dalu  in križu. Ker smo delali na user posted image  močno upam, da je to to. Pri prvi nosečnosti sem imela podobno situacijo. M naj bi dobila čez 2 dni. Na tvojem mestu bi malo potrpela in ne bi jemal zdravil, ker obstaja verjetnost user posted image . Bolečino lajšaj s toploto in kakšnim čajčkom.
Imaš boleče bradavice ali pa temnejši kolobar okoli bradavice? To je tud eden možen znaka za nosečnost

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 19:08:36   
pikapoka2
Mene pa zanima punci,
če je kateri kaj slabo?

Želim vama saj vesta..... user posted image  PLUSEK!!

Vso srečo!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 19:34:02   
evita
Ne razumem zakaj bi mi bilo slabo?  Pravim samo, da me ščipa v trebuhu in to je vse. Spomnim se,da pri prvi nosečnosti je bilo brez ščipanja.Zato me pa zdaj skrbi da ni kaj drugega.user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 19:46:18   
mukla
Tudi jaz imam podobne težave. Skoz neko špikanje, pa joški me tut mal bolijo. Ke smo tudi mi delali na user posted image , upam, da je user posted image , čeprav ni nujno. Konec tedna bo vse jasno. Mal bo treba še potpet, čeprav sem zelo neučakana.

user posted image , da bi čimprej postale srečke user posted image .

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 19:54:46   
leonida
Živjo! Tudi jaz sem v podobni situaciji.Že par dni me boli v spodnjem delu trebuha,napihnjena sem kod da bi bila v 3 mesecu.:-)Boli pa me kod pred menstruacijo.Občasno občutim rahle slabosti.Bolj me boli če kaj delam ali dvigujem.Imam malo svetlorjavkastega izcedka.Bomo videli kaj bo menzes moram dobiti ta petek.Se z vami isto dogaja?

(odgovor članu evita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2007 20:47:04   
pikapoka2
evita,
če ti je slabo sem mislila zaradi tega, ker je pač večini slabo ko so nosečke.
No, občasne slabosti. Tudi jaz sem jih imela in to že hitro na začetku.
Mislim da si me narobe razumela.
In ja, tudi ščipanje je lahko znak nosečnosti, s testom pa počakaj raje na izostanek M, saj je še prehitro.

Vso srečo!      user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2007 22:12:39   
Naja30
Mene je tudi ščipalo, še preden mi je zamujala.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2007 8:26:34   
JanaB
Tudi jaz imam podobno situacijo. M bi morala dobit 05.09. namesto tega pa me je samo špikalo in sploh imam čuden občutek v trebuhu, ki je s športanjem še slabši. Včeraj sem imela malo rjavega izcedka. Me skrbi da ni kaj narobe. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?