|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek v 23. tednu
11.9.2007 14:53:05   
Anonimen
Pred dvema dnevoma sem z mozem po daljsem casu imela odnos, sicer me je malo peklo na zacetku ob vhodu, ampak tedaj se nisem na to ozirala. Cez nekaj ur pa sem zagledala nekaj krvi na WC papirju. Ker sem pred kaksnim mesecem podoben izcedek, resda sam od sebe, ne po odnosu, ze imela, se niti nisem sekirala. Tistega dne pa mi je nato zvecer  po kaksnih 14 dneh spet otrdel trebuh, pa tudi zdaj dva dni cutim obcasno rahlo spikanje in na momente malo otrdel trebuh.
Danes pa je spet bil izcedek, tokrat rjavkast in nekaj ze skoraj cisto crnega, zelo temno rdecega. Sicer ni bilo dosti, a dovolj da mi ni vseeno in ne vem, ali naj se najavim k G? Pregled imam sicer sele cez 14 dni.

A se da odpiranje MV sam otipati? Ker baje otrdevanje ni nevarno, ce se ne odpiras. A to lahko tudi sama cutim, ce bi potipala?

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek v 23. tednu
11.9.2007 15:00:13   
Anonimen
Najbolje da pokličeš ginekologa. Odpiranja ne moreš sama otipati, ker nisi za to usposobljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izcedek v 23. tednu
11.9.2007 15:28:26   
Naja30
Kar pokliči G. Tak izcedek ni dobro imet, če si že toliko noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?