Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa preživijo z babico in dedkom? 13.9.2007 12:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jokam!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2007 12:49:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko časa preživijo z babico in dedkom? 13.9.2007 15:19:34
|
|
|
|
mml
|
bagi se podpišem pod tole neva žal niso vsi stari starši tako angažirani, da bi želeli malo svojega časa in komoditete "žrtvovati" in biti s svojimi vnuki...jaz sem pa takšna, da nikogar ne mislim siliti, še manj pa prositi...svobodna volja vsakega posameznika...več kot to, da jima rečem, da lahko kadarkoli prideta v Ljubljano in sta z Manco, pa res ne nameravam...
|
|
RE: koliko časa preživijo z babico in dedkom? 13.9.2007 19:28:47
|
|
|
|
Dadi
|
Eno babico vidita zelo pogosto, drugo babico in dedka pa redkeje-zato ker živijo v tujini. Smo letos en mesec preživeli skupaj in sta mala dva čisto navdušena nad dedijem in babico....Mi je kar malo žal, ampak kaj češ that"s life. Smo bili veseli pač tistega meseca in se veselimo novega leta, ko se bomo spet v 3D videli in ne samo po MSN-ju.
|
|
RE: koliko časa preživijo z babico in dedkom? 14.9.2007 8:24:06
|
|
|
|
Olivija
|
Naja31, poznam podoben primer in razumem kaj želiš povedati. Meni osebno se zdi pomembno to, da imajo stari starši še vedno svoje interese in ne pričakujejo od otrok, da jim bodo popestrili prosti čas. To se pravi, da si ne zapolnjujejo svoj prosti čas izključno samo z vnuki, kar potem res lahko prerase v neko obsesijo. Naša dva imata na srečo stabilen zakon in veliko hobijev poleg službe in sta mi prav face, ker trenutno načrtujeta dopust v Rimu, bila sta tudi že na trekingu v Peruju, ... Kadar rabiva nama že popazita otroke, tudi zvečer. Nista se pa še nikoli pritoževala, da bi vnuke premalo videla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?