|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barvanje in nosečnost
11.9.2007 14:17:40   
Anonimen
Pozdravljene,

ali katera mogoče ve, če barvanje s pokrivno barvo za les škodljivo vpliva na  
plod?

zaskrbljena
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barvanje in nosečnost
11.9.2007 14:59:36   
TinkiBinki
Ne, ti se kar pofarbaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 15:01:23   
mmijau
Mogoče ni najbolje barvati v zaprtem prostoru in vdihovati to kemijo. Sicer pa ne bi smel bit neki problem. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 15:03:44   
Anonimen
Mislim, da je bolje da barvanje prepustiš komu drugemu, saj barve vsebujejo različne kemikalije.

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 15:06:01   
ALJA75
Tudi jaz bi se takemu barvanju raje izognila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 15:16:24   
TinkiBinki
Hm, mogoče pa dobiš kako na vodni osnovi, vprašaj, to bi bilo vsekakor bolj primerno. Drugače pa dobro prezrači ali farbaj zunaj, pa bo.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2007 15:29:59   
Naja30
Jaz sem se izogibala vsem tem vonjem, ko sem bila user posted image  In tudi barvanju user posted image  Naj kar dela možek, ti pa počivaj user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2007 20:38:59   
Pia77
Dolgotrajnejša izpostavljenost organskim topilom škodljivo vpliva na razvoj otrokovega živčevja. Tudi če bi barvala samo nekaj ur, pa je po moje prav, da tako delo prepustiš komu drugemu.
Zakaj bi si delala skrbi? 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2007 20:44:32   
Ilije
Se strinjam s Pio77

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2007 21:40:08   
Anonimen
Problem je v tem, da ne vem ali sem noseča ali ne! Danes je 23 dan po 1DZM! In jaz neumnica sem barvala vrata cca. 1 uro (ker sem seveda preveč neučakana da bi počakala na svojega moža).Prostor sem seveda pošteno zračila!

zaskrbljena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2007 21:15:02   
Pia77
Ah, potem pa se ne sekiraj...
Tudi, če si noseča, je embrio v tej fazi sestavljen iz majhnega skupka enakih celic. Razne škodljivosti (ki so v primeru 1-urnega pleskanja vrat majhne, ker ne gre za kronično izpostavljenost) tako zgodaj delujejo po principu vse ali nič, ali se nosečnost v zgodnji fazi konča s SS ali pa ni prav nobenih daljnoročnih posledic...
Torej, če bo kmalu user posted image user posted image , si lahko brezskrbno srečna!

LP, S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?