Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 11.9.2007 13:14:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja, škornje in pelc manlt ...
|
|
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 11.9.2007 13:34:26
|
|
|
|
Magi*
|
škornji, škornji, škorenjci letos so zelo modni ala 80 leta, mogoče ima pa kakšne še mama ali babica v omari? pa gležnarji, pa visoki, pa z visoko peto, pa z nizko... lani sem si kupila ene pregrešno drage od Furita, fenomenalne, sam jih letos ne bom mogla v mečih zapeti. pa sem mu lani argumentirala, da bodo ti škornji v igri najmanj 5 let in če delimo vsoto s 5, potem niti niso tako dragi hvala ti možek za blaženo stanje. zaradi tebe si bom morala kupiti nove škornje
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 11.9.2007 17:45:59
|
|
|
|
r1ta
|
Jaz bom pa letos hodila bosa in gola, ker mi ni nič všeč... Pa kdo mi je delal okus
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 11.9.2007 19:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa že kar vidim v kakšnih bom letos hodla za vozičkom.....v nikakvih! Si sploh ne predstavljam s kakimi ****iš škornji za vozičkom okoli šetat . Pa kdo bo v njim delal kilometre sprehodov......
|
|
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 11.9.2007 20:32:37
|
|
|
|
Magi*
|
za letošnjo zimo si bom omislila model, ki ga je na sosednji temi prilimala Splišni. so komot, pa topli, brez pete, taman za na mojo visoko-nosečo nogico
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 23.10.2007 22:20:38
|
|
|
|
Meggi
|
Jow za tele bi se pa že pogajala, čeprav me težko kakšne prepričajo. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 25.10.2007 11:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni so te aktualne trenutno
|
|
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 25.10.2007 12:00:25
|
|
|
|
ery
|
Nivess, vauuuuuu, pa kje si jih kupila?? Kolk so dobre? A črni tudi obstajajo?
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 25.10.2007 12:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz BG so, mi jih je foter prinesel. Po moje še obstajajo črne.
|
|
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 25.10.2007 12:32:05
|
|
|
|
ery
|
Kaj? in kako naj jih jaz dobim?
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 25.10.2007 12:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Kaj? in kako naj jih jaz dobim? Ja v BG bo treba Mi ne hodimo ravno vsak mesec dol.
|
|
|
|
RE: Škornji - kakšna je moda letos? 25.10.2007 12:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* letos so zelo modni ala 80 leta, mogoče ima pa kakšne še mama ali babica v omari? Na primer jaz ... se časovno izide. Ne res, sem imela ene, pa sem jih proč vrgla kakšnih 7 let nazaj. Evo, če bi jih še imela in se držala reka čez 7 let vse prav pride ... mi je zelo žal. Če bi take prodajali, bi jih kupila.
|
|
|
Ime za punčko?SAFIRAMia (
41%)
Mija (
11%)
Maša (
43%)
Mia Maša (
3%)
Mija Maša (
2%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!