Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 11.9.2007 15:49:32
|
|
|
|
dulcinea
|
Mi smo tud enkrat pri Iesnu vzel, ap je bla zanič. Dugače je še Đorđevska pa ena pekarna na Ugarju, če še obstaja. AL pa kako s Kočevja pobaraj. Mogoče Blatnik iz Dobrepolja? Blatnik
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 11.9.2007 15:50:02
|
|
|
|
dulcinea
|
PS: A ti si tud Ribnčanka?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 11.9.2007 18:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Dulcinea, ja sem iz okolice Ribnice!
|
|
|
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 11.9.2007 18:37:20
|
|
|
|
klepetka
|
tukaj v okolici ribnice boš težko dobila dobro torto iz slaščičarne. Imajo pa super dobre torte v slaščičarni Medo v Kočevju.Preverjeno ,nebeške so
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 11.9.2007 18:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka tukaj v okolici ribnice boš težko dobila dobro torto iz slaščičarne. Imajo pa super dobre torte v slaščičarni Medo v Kočevju.Preverjeno ,nebeške so [/quote Fino,kaj pa cene so kolkr tolko normalne?
|
|
|
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 11.9.2007 22:57:13
|
|
|
|
klepetka
|
za cene nimam blage veze,vem samo da so zelooo dobre
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 12.9.2007 8:32:36
|
|
|
|
srki
|
Poštarca, a dovolijo imeti v tem vrtcu torte? Takrat, ko je bil naš v tem vrtcu, naj jih ne bi nosili, ne s slastičarne, ne domače. Drugače pa za druge, kot so ti predhodnice svetovale, ne vem. Razen za eno, samo ta ženska jih dela doma, iz Slatnika je. Dam pa roko v ogenj, da nikoli niso stare, ker vse sproti dela. Pa vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Dobra torta v ok.Ribnice 12.9.2007 9:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za lepe želje, baje jo lahko prinesejo,samo pod nobenim pogojem ne sme biti domača Me je že minilo,bomo kar doma praznovali. Ponavadi naročamo pri eni gospe, dela res krasne torte.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?