BONI*
|
Hojla punce! Joj, fiša, ti se mi pa res smiliš! Pa sej to šolstvo ni resno! Kaj vas pa tolk matrajo?! Ne vem, kako ti znese vse furat-šola,zabava,net,... Sej bo bolš! Se mi pa že kar sedaj smili moj :duda:, ko pomislim, kaj vse ga še čaka:( Ja, tudi jaz še prav dobro vem, kako je to, ko se psi/psice gonijo. Mi smo vedno imeli samice, potem je bilo pa ful treba ahtat, da se slučajno ne bi s katerim mimoidočim mimogrede še malo sparla. Groza, ko se pojavi kakšen spuščen :kuza: velikan:grrr:, ki ga sploh ne moreš stran odgnati. Mami ima tudi sedaj :kuza:iko, pa jo je dala sterilizirat, ker je drugače sploh ne bi mogla obvladovati. Je ful močna, pa še otročja po vrhu. Jaz prav ne vem, za kaj bi se odločila- samca ali samico. Samico moraš ful ahtat, pa še krvavi, samci pa non stop bezljajo in bežijo, ko jih testosteron useka. Razen, če daš sterilizirat/kastrirat:zmeden2: Jaz imam doma :muca:, pa sem jo tudi dala po prvi gonitvi sterilizirat, ker je bilo med gonitvijo NORO! Punce, malo prej sem prišla iz dekompresije, ki je danes trajala kar 45 min. Sedaj pa moj :duda: na veliko telovadi. Sem mislila, da že zdavni nima več prostora za take akrobacije, pa ga je očitno še našel:zmeden2: Se je odločil, da bo danes po trampolinu skakal:)- No, kar naj, saj ima itak samo še 14 dni časa, potem ga bom pa kar ven vrgla:)- Lp, Boni
|