Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ginekologinja-Rožič-Izola 11.9.2007 10:38:24
|
|
|
|
ajat
|
Pozdravljene. Pred enim letom in nekaj meseci sem bila prvič na pregledu pri zgoraj omenjeni ginekologinji. Naredila mi je pregled in vzela bris in mi rekla, oz. vsaj tako se jaz spomnem, da v kolikor bi bilo kej narobe me pokličejo. No očitno je bilo vse ok. Pred enim letom sem vzela tabletke, ko sem jih pa prinesla domov sva ugotovila, da bi tabletke potrebovala cca pol leta saj bi kaneje delala na otročku. Zato sem se odločila, da jih sploh ne zaćnem jemat. Tako, da pri ginekologinji nisem več bila. In ker nama v pol leta ni uspelo zanosit me zanima, na koliko je običaj da se hodi k ginekologu? Jaz bi rada poklicala tja pa se naročila, ampak, nevem, če se da na tako kratko obdobje. PA da bi ji povedala, da delava na otroku, da naredi mogoče malo boljši pregled. Kaj pravite? No če je katera, ki hodi k njej, bi jo prosila tudi za tel. Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Ginekologinja-Rožič-Izola 11.9.2007 14:49:36
|
|
|
|
torcica
|
Pozdravljena Ajat, Telefon od Rožičeve: 05/663 50 42. Ti se kar naroči. Je zelo strokovna, kljub temu, da je včasih malo "sitna".
|
|
|
|
RE: Ginekologinja-Rožič-Izola 11.9.2007 16:55:53
|
|
|
|
taša33
|
Ajat lepo pozdravljena, po 1. letu nezaščitenega odnosa se govori o neplodnosti. Ginekologinja pa ti bo najprej naročila, da si meriš bazalno temperaturo 6 mesecev in potem se oglasiš spet pri njej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?