|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uničene balerinke
11.9.2007 8:49:10   
Anonimen
na pomlad sem si kupila dvoje balerink. in kaj kmalu ugotovila da so po peti uničene, odrgnjene skratka groza..in ni mi bilo gasno od česa nakar zakapiram da od avta. ko vozim avto drgnem zadaj že usnje po peti.

a se ve v avtu probuvate al kaj naredite da ne pride do tega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uničene balerinke
11.9.2007 9:36:08   
Magi*
mam enake probleme, ker se mi ne da preobuvatuser posted image  vsake tolko zamenjam tepih (predpražnik al kako se temu reče?), mam pa takega navadnega iz blaga, ker mi najmanj uniči pete.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 9:48:09   
polona2
To ne, imam pa mačka, ki rad uničuje čevlje. Uničil mi je čisto nove balerinke, niti enkrat obute,
hvala, Lars, res si super!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 10:47:07   
kofetek2010
Še ena, ki uničuje čevlje v avtu! user posted image

Da bi se pa preobuvala... na to pa še pomislila nisem!? user posted image  Mogoče pa ne bi bilo slabo!? user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 11:18:24   
MiRaNi
Ko obujem ''občutljive'' čevljčke vedno vzamem še natikače. To lekcijo sem naučila ko sem si v avtu uničila drage črne cipeliče. Zadaj so bile čisto odrgnjene, grozno.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 11:34:57   
Jančika_
Mamina prijateljica ima v izogib temu podložen nekašen tepih iz zajčka (al je ovca, sej ne vem, neka kosmata žival skratkauser posted image ). Bojda deluje.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2007 13:12:26   
Anonimen
Jst mam srečo pol, ker mam tko majhno nogo, da niti do tal ne sežemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ga ni čevlja, ki bi ga lahko na tak način uničila. Z mojo 34 številko že neuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2007 13:36:13   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Mamina prijateljica ima v izogib temu podložen nekašen tepih iz zajčka (al je ovca, sej ne vem, neka kosmata žival skratkauser posted image ). Bojda deluje.

ojej, najprej nastrada ubogo tele za čevlje, potem pa še zajček za podlogo.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2007 15:32:54   
dory
jst ne unicim cevljevuser posted image ...se jih prej navelicamuser posted image

mam pa balerinke od skechers :)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.