cmokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Jst ti pa svetujem Ireno Virant DEfinitivno najbolj človeška, ko sem imela v prvi nosečnosti težave in sem mogla na komisije potem hodit za splav, se je full zavzela zame, dala mi je domačo telefonsko številko, pa svoj mobitel.... In mi je bila res full v pomoč. Zelo prijazna , nežna, mlada, trenutno je sicer na porodniški, vendar se konec leta vrne iz porodniške. Mislim da je to že njen 3 . Prijateljica, ki jo je imela na porodu, je rekla, da ko ji je šivala šive, je vedno vprašala če kaj boli na tej točki, in ko sta našli točko brez boleči je naredila full lep šiv. Jst sem bla en dan po porodu, pri njej v porodnišnici, se ji tut vidl ni da je rodila, ssoseda na drugi postelji, ki pa jo je šival Gregorač se je pa komi premikala reva. P.S. Sam gregorača ne!!! Jst sem rekla , da ko bom šla rodit, raje pred porodnišnico umrem, kot da se me bo on dotaknil. Jaz sem pa ravno z Gregoračem zadovoljna, ker je ziheraš. Mogoče tudi zato, ker me je uspešno operiral, da sem prišla še do enega otroka.