|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič na forumu!
26.11.2004 16:15:42   
Jessy
Z veseljem sporočam, da se vam pridružujem na tem forumu, saj sem od danes naprej srečka :nosecka:!
ZM 26.10.

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič na forumu!
26.11.2004 16:33:04   
Jessy
No, točno to sem hotela, pa mi je bilo malce nerodno kar v prvem postu začeti z vprašanji.

Me pa res zanima:
- ali naj še hodim k aerobiki? Če ja, koliko časa? Ali ima katera s tem izkušnje?
- sicer sem že klicala k ginekologu, pa se nihče ne oglasi, da bi se naročila na pregled. Pa me zanima kdaj ste ve dobile prvi datum?

No, toliko zaenkrat!
Hvala že vnaprej!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič na forumu!
26.11.2004 16:37:33   
SU
Prisrčno dobrodošla!!! In seveda iskrene čestitke :bravo: :duda: :bravo:!! Glede aerobike raje vprašaj G. Ravno veliko ne smeš skakat, ko si noseča. Si pomislila na aerobiko za nosečke?!?
Jaz sem imela prvi G pregled, ko sem bla noseča 6t in ene 4 dni. Pa se je že videla mala pikica (sicer sem jaz videla samo "utripajočo kuglico", bla pa je!) :)!
V glavnem, zdaj pa pridno sodeluj, sprašuj, itd. itd. in pazi nase!!! LP, Saša (20,5/7)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvič na forumu!
26.11.2004 17:32:43   
Vrtnica1
Bravo, čestitke. Jaz sem bila ravno danes pri G (smo stari dobrih 6 t) in se je videl srček 9nebesa
Mislim, da je že kar čas, da greš na pregled, da se vidi, da je vse ok.
Uživaj ob misli na svojo malo :duda:
V.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvič na forumu!
26.11.2004 19:29:04   
BARBARA R.
Iskrene čestitke 9nebesa in dobrodošla! :bravo:
Moje mnenje je da lahko nadaljuješ z gibanjem.Jaz sem sicer telovadila doma,vendar mi tega ni nihče prepovedal.Že 12. teden pa so se začele težave tako,da sem za dva meseca obležala.Ko so se stvari umirile so mi dovolili,da nadaljujem s telovadbo.
Za pregled,ko ti test pokaže pozitivno,se ni potrebno naročati,enostavno greš,ko dela tvoj ginekolog.

Lepo nosečnost in veliko zadovoljstva med nami!

:muca:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvič na forumu!
26.11.2004 19:35:59   
bivka
Čestitke in dobrodošla!

:sloncek: :kuza: :metulj: :angel: :rozica:
LP, B

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvič na forumu!
26.11.2004 19:48:38   
kimi
Dobrodošla ter čestitke:bravo:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvič na forumu!
27.11.2004 19:14:35   
eva1
Vse čestitke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Uživaj v 9nebesa!
Lp, Eva 24t in :duda: :modri:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvič na forumu!
27.11.2004 19:52:42   
Dolina
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke! in lepo nosečnost. :rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvič na forumu!
27.11.2004 23:53:50   
bikica30
Zivjo!
Najprej iskrene cestitke!
Glede aerobike: jaz sem hodila na normalno aerobiko do 11.tedna, pa bi mogoče še dlje, če se ne bi takrat začele celodnevne slabosti in nisem bila res za nikamor. Noben me namreč ne more prepričat, da lahko telovadba škodi še ne 1cm velikemu plodu, ki je s tremi četrtinami svoje površine pritrjen na steno maternice. Torej, če ti paše, telovadi, če bi se kakorkoli slabo počutila vmes, takoj odnehaj.
Večina nosečniških aerobik je 'uradno' zamišljena od treh mesecev naprej - tako so mi povedali.

Predvsem pa uživaj!

G pokliči čimprej, kdaj te bo naročil, je pa stvar G (ene že v 5 tednu, mene npr. je šele v 10.)

LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvič na forumu!
28.11.2004 19:44:13   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke za :nosecka:!

Dobrodošla!!

L.P., Anita :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvič na forumu!
28.11.2004 20:41:22   
Jessy
Super! Hvala lepa!
Tudi sama sem razmišljala v to smer, da bom še hodila, dokler se bom vredu počutila. Zaenkrat se počutim točno tako, kot v času, ko nisem bila noseča.

Hvala še enkrat!

Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?