Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 15:42:27
|
|
|
|
kimi
|
No jaz sem si pred kratkim supergice kupila za 7.000sit. In da ne govorim kako sem bila nadrta s strani moža-opravičeno saj smo bili takrat malo v denarni krizi. In kaj on naredi včeraj si kupi čevlje za isto ceno kot jaz svoje pa porabi zaden denar namenjen plenicam ter vitaminčkom...sedaj je mamica jezna bila pa sem vseeno tiho
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 16:18:41
|
|
|
|
Urša
|
joj... jst pa zmeri, ko se spravm kej zase kupt, najdem kej za :duda: in kupim njej. :ups:
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 16:25:22
|
|
|
|
KIRA
|
pravzaprav ne, ker si ne morem privoščit. mava preveč kreditov in položnic. še stolček za hranjenje sem moji pupi :duda: kupila samo zato tako drag, ker sva se z mojim dragim možekom zmenila, da letos odstopiva od božičnih daril. raje kupim moji punči,kot sebi. če bi pa imela kaj denarcev odveč pa se lahko staviš z mano, da bi tud sebi kaj kupila. kaj lepega za oblečt naprimer. že dooooolgo nisem. ali pa kozmatiko. le-te že praktično leto dni ne uporabljam več. se mi vse zdi grozno drago. ali pa bi šla na eno lepo večerjo....
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 16:33:56
|
|
|
|
Moyca_
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:prav imaš malika :bravo::bravo::bravo: samo enkrat se živi:sloncek:
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 17:05:19
|
|
|
|
Annny
|
Ja, jaz tudi ne bi mogla, ne da bi si kaj kupila:)- Sploh kozmetiko imam rada...no, ampak ne pretiravam- raje kupim malo, pa tisto zelo kvalitetno. Tako da, Malika- včasih si moraš pa ja kaj privoščiti, no:bravo::)-9nebesa
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 18:15:19
|
|
|
|
Seven*
|
Ja to je nujno potrebno. Odvisno od zenske, kaj jo veseli. Sama definitivno zapravavljam najraje v trgovini z kozmetiko L`Occitane. Se mi zdi, da sem kr na drugem planetu, ko sem tam.. :)- :)- :)- Itak pa Malika na tvojo ful lepo postavo je treba nujno dat tudi lep kostim. Bi bilo drugace skoda.. Vito ze kaj bolj priden?
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 18:46:29
|
|
|
|
dory
|
Tudi jaz vedno poskrbim tudi za svojo duso...prav tako kot Seven rada pustim denarce v trgovini L`Occitane...poleg tega sem zaljubljena v parfume in se ogrevam za novega,ki mi bo lepsal trenutke v praznicnih dnevih ;)
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 20:09:32
|
|
|
|
tiha
|
:bravo::bravo::bravo: malika!!!! (zdaj pa lahko še malo deca nabunkaš ;););) ) Prav imaš, tudi jaz si privoščim kaj za mojo dušico, saj to je prav!!!! Čeprav se mi zdi, da sta tudi pri meni vedno otroka na prvem mestu....kaj bo šele zdaj, ko bodo trije....mami sploh ne bo na vrsto prišla:(
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 20:43:09
|
|
|
|
india
|
Prav imaste,dekleta, včasih je treba tudi zase poskrbet. Takrat jaz zavijem med rože, doma mam že pravo džunglo. Kar se tiče kozmetike, si ponavadi privoščim kar je novega pri Oriflame kozmetiki, sedaj mamo vsak mesec tudi darila in nakit, pa še kaj, potem pa je moja duša polnejša!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 20:53:37
|
|
|
|
Ezi
|
Ja, za dušo ... sem ravno v ponedeljek zapravljala ... mislim, da je bil to prvi nakup za mojo dušo po ... ojoj ... verjetno letu dni? Najprej me je malo stisnilo in v mislih sem začela računat, zdaj pa sem prav vesela in zadovoljna;) Ja, to je potrebno ... je že res, da damo vse za svoje detke in ponavadi zase niti nič ne vidimo, pa potem spet te fore okol denarja ... ampak tole je prav pasalo. Nejc ima trenutno vse kar rabi, jaz pa tudi ;) 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2004 21:20:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 22:02:40
|
|
|
|
*
|
Jaz bi si rada..pa..hmmm... Bi pa si rada nekaj za r.d. kupila..vsako leto si..no lani si nisem, letos pa nekako moram;) Malika..položnice bodo počakale;););) Prav si naredila!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 22:15:43
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz si tut, ceprav velikokrat sploh ne rabim, ker za to moj dragi poskrbi. Me razveseli s kaksnim sopkom vrtnic, al pa kaksno tortico, pa spodnjim perilom, al pa najveckrat s Lind cokolado, ki jo obozujem. Ravno zadnjic me je opomnil, da vsakic ko grem kaj kupovat pridem nazaj s polno vreco stvari za miskota in nic zase. Poslal me je na soping in uspelo mi je zapraviti okoli 40 tisoc. Dusi je dalo dobro, ceprav sem hotela eno vecerno obleko,ampak sem bila okoli dekolteja malo presiroka. Sem pa nasla veliko drugih lepih stvari. Naceloma, meni vedno pomaga v "slabih dnevih" soping, ceprav prej ko sem bla sama sem vec zapravljala. Sedaj so tut najmenina, poloznice, hrana,...pa saj vse veste kaj mislim. Malika mislim, da si prav naredila!:bravo: :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Si kupite kdaj za svojo dušo? 26.11.2004 22:23:14
|
|
|
|
Ro-La
|
Mi se kr vsake tolko skupaj odpravimo zapravljat samo za našo dušo, ali pa gremo samo kaj pogledat....potem pa imamo malo, ampak res samo malo slabo vest zakaj smo sploh šli, ko pa ima denarnica potem luknjo in to veliko.Potem pa pač do 15. stiskamo, pa saj gre. :bravo::bravo: Malika, zakaj bi sam dedce pedinali sebi pa nič prvoščli:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?