|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevoz v porodnišnico
10.9.2007 19:33:38   
ursy78
pozdravljene.mogoče se bo mal čuden slišal,vandar sem nekje prebrala,da če ti doma odteče voda,da je bolje če greš v porodnišnico z rešilcem kot da te peljejo z osebnim avtomobilom,ker moraš ležati na bokuuser posted image .kaj pravite ve na to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevoz v porodnišnico
10.9.2007 19:35:16   
Anonimen
Moja G je meni rekla, da je čisto OK če te peljejo z avtom, samo malo naj sedež poležim pa bo.

Mislim, da jih gre večina kar lepo z avtom.

(odgovor članu ursy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 19:36:29   
Anonimen
O tem je bila dolga in podrobna debata na tem linku:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1705650

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 19:38:42   
Anonimen
Pa tudi tu si preberi:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1755509

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 19:54:51   
PBJ
Meni je voda odekla pred petimi dnevi -  naenkrat je odtekla skoraj vsa plodovnica. Mož je kar rešilca poklical in so rekli, da je tako prav. Res lahko zdrkne popkovina, če sediš ali hodiš, zato nisva tvegala...
Potem na porodni postelji nisem smela več vstati, niti na stranišče me niso pustili, ker sem imela res čisto uplahnjen trebuh ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 20:02:02   
ursy78
zdej pa res nevem kaj naj naredim ,če bo tako

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 20:14:05   
SašaR
Mene je odpeljal mož. Preden sem odšla od doma sem poklicala babco, ker brez njenega privoljenja (nujno ali ne) naj ne bi dobila rešilca. Vprašala sem jo samo kaj naj in da sem bila zjutraj odprta en cm  in da nimam popadtkov. Rekla mi je samo, da naj kar grem, ker preden se bo ona pripeljala do mene, sem je že na tretjini poti. Moji bebici se pa kasneje itak ni mudilo na svet.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 20:28:52   
Pia77
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4233285,4234834#msg-4234834

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2007 20:31:41   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: ursy78

zdej pa res nevem kaj naj naredim ,če bo tako

Pokliči si rešilca. Jst sem tudi. Že zato da se bolje počutiš.

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2007 20:45:45   
Blejka26
meni je odtekla voda pa me je moj peljal sam z avtom.Pravijo da sam hoditi ne smeš..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2007 21:35:28   
2.2.
meni je tudi odtekla voda doma pa me je mmož peljal do porodnišnice, ki je 45min vožnje in iz parkerišča sem šla lepo peš do porodne in vse ok pa še 1 mesec prej sem rodila

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2007 22:12:04   
sončnica13
men je tud voda odtekla, pa smo rešilca poklical. Sem se že v sedmem mesecu začela odpirat in mi je tud G. naročila, da v tem primeru moram poklicat rešilca-rodila sem 10 dni pred PDP. 

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2007 7:53:42   
blue sky
Tudi meni je odtekla voda in me je peljal kar moj dragi. Meni je G svetovala, da tudi če ti voda odteče, ni potrebno klicati rešilca, ampak te lahko pelje kdorkoli. Res pa je, da moraš takoj v porodnišnico v tem primeru.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2007 9:56:53   
mml
Precej odvisno je kako in koiko plodvnice ti odteče...če ti odteka poasi po kapljicah to pomeni, da je otrok že precej spuščen in nivelike nevarnosti za zdrs popkovnice in te lahko mirne duše partner odpelje v porodnišnico. Če pa ti plodovnica odteče tako filmsko...se pravi naenkrat v veliki količini, je pa boljše, da se vležeš in pokličeš rešilca, ker takrat je pa otrokova glavica še visoko in je prostor za popkovino, da lahko zdrsne v porodni kanal, kar je lahko zelo nevarno

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.9.2007 10:42:30   
AnaB.
Precej odvisno je kako in koiko plodvnice ti odteče...če ti odteka poasi po kapljicah to pomeni, da je otrok že precej spuščen in nivelike nevarnosti za zdrs popkovnice in te lahko mirne duše partner odpelje v porodnišnico. Če pa ti plodovnica odteče tako filmsko...se pravi naenkrat v veliki količini, je pa boljše, da se vležeš in pokličeš rešilca, ker takrat je pa otrokova glavica še visoko in je prostor za popkovino, da lahko zdrsne v porodni kanal, kar je lahko zelo nevarno
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Točno tako.

Dodam samo to, da je odvisno tudi od tedna nosečnosti - večji kot je otrok, manj verjetnosti je, da bi kak mehak del izpadel, in obratno.

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.9.2007 20:01:19   
ursy78
hvala vsem ja,bom gotovo kar tako naredila kot je mml napisala,bomo vidl kak bo

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?