|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je narobe?
10.9.2007 15:24:07   
Anonimen
Aprila sem imela ss. Prvi znak za nosečnost je bila kislina. Nikoli me ne muči  takrat pa se mi je ful dvigovala. Proti koncu junija sva zopet začela pridno delati na user posted image . Skoraj 100% sem bila, da sem noseča. Zopet me je matrala kislina in tako čudno sem se počutila. Menstruacijo imam na 28 - 30 dni in traja 3 dni in je ponavadi šibka. Testa takrat  delala, ker sem hotela počakati da je zamuda. 25 dan od zadnje user posted image  sem dobila ful močno krvavitev. Trajala je 5 dni. Ful sem bila šokirana, ker sem mislila. da sem noseča. Naslednjo user posted image  sem dobila na 23 dni in  še bolj močno in je trajala 8 dni. Včeraj pa mi je rekel mož če sem 100%, da nisem noseča. Tako sem napihnjena in takšen čuden apetit imam, da res ne vem kaj je narobe. Hlače si komaj zaprem. Tudi počutje ni dobro. Zdi se mi, da bi ful spala. Se je kateri že kaja takšnega dogajalo. Če imaš ful željo po user posted image  si mogoče lahko celo domišljaš, da si noseča. Je to mogoče normalna reakcija telesa po ss.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je narobe?
10.9.2007 20:03:33   
zvezdica.1
Jaz imam tudi zelo veliko željo po otroku, pa sem si mislila da sem noseča, ker sem imela napihnjen trebuh, boleče prsi in izostanekuser posted image . Naredila sem test in je bil negativen. To se dogaja če imaš veliko željo o otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj je narobe?
11.9.2007 19:24:38   
natasarobi
Anonimna - tudi prevelika želja baje lahko pripelje do podobnih znakov kot jih ima nosečnost.

Jaz bi na tvojem mestu naredila test - moja sodelavka je imela tri mesece še normalno menstruacijo (nič šibkejšo in nič krajšo kot ponavadi - zdravniki ji tega niso verjeli) in bila je noseča.

Ljudje smo različni in tudi izjeme obstajajo tako, da kupi test in boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?