Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vgnezditev - krvavitev, izcedek 10.9.2007 12:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
..ko smo že ravno pri tej temi imam tudi jaz eno vprašanje, pa bom raje ostala anonimna, če mi je slučajno uspelo boste pa itak prve, ki boste izvedele V soboto je bil 6. dan po O in pojavila se mi je svetlo roza gosta sluz, samo v soboto, v nedeljo pa nič več in tudi danes ne. Kaj pa vem, nikoli še nisem krvavela ali imela kakšne izcedke sredi ciklusa (razen belega toka), vedno se mi pojavi rjavi izcedek kakšen dan ali dva pred M, tako da ne vem pri čem sem. Do M je še vsaj 5 dni. Ne vem kako si naj razlagam, niti ne vem naj to povezujem z vgnezditveno krvavitvijo, ker ne vem kako sploh to izgleda. Tiste, ki ste jo imele - je bila to prav kri ali samo roza izcedek?? Malo sem zmedena, malo mi je pa narastlo upanje, da bi lahko bilo to to. Joooj, punce, dejte kaj vzpodbudnega povedat . Vam sporočim izzid, ko bom vedela...za test je še občutno prehitro.
< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 10.9.2007 14:00:17 >
|
|
|
|
RE: Vgnezditev - krvavitev, izcedek 10.9.2007 14:14:23
|
|
|
|
kodrana
|
anonimna si na dobri poti.. čas je pravi za vgnezditveno. ja, jaz sem imal po ss prvi ciklus tak rahlo rozast icedek in sem imela ovulacijo.. pri tebi je ovualcija verjetno mimo, torej.. po moje, se pokaže vgnezditev, kot rahla krvavitev oz. roza izcedek. sporoči nam veselo novico.
|
|
RE: Vgnezditev - krvavitev, izcedek 10.9.2007 15:14:40
|
|
|
|
metuLJchy
|
anonimna jaz sem imela ta mesec tak blag izcedek v dnevih ko naj bi se pojavila ovulacija. Nekje sem prebrala, da lahko naznanja ovulacijo, če je v primernem času, lahko naznanja pri določenem procentu nosečk vgnezditveno, lahko pa kakšno hormonsko motnjo...kakorkoli, vsak čas boš izvedela kaj je, jaz ti seveda želim da je . Moram pa ti povedat, da se tudi jaz s tem izcedkom že od sobote zafrkavam, oz. danes ga ni več, M. naj bi dobila jutri ali pojutrišnjem...tako da sva v podobni župi...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.