|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vgnezditev - krvavitev, izcedek
10.9.2007 12:35:27   
Anonimen
..ko smo že ravno pri tej temi imam tudi jaz eno vprašanje, pa bom raje ostala anonimna, če mi je slučajno uspelo boste pa itak prve, ki boste izvedele user posted image user posted image

V soboto je bil 6. dan po O in pojavila se mi je svetlo roza gosta sluz, samo v soboto, v nedeljo pa nič več in tudi danes ne. Kaj pa vem, nikoli še nisem krvavela ali imela kakšne izcedke sredi ciklusa (razen belega toka), vedno se mi pojavi rjavi izcedek kakšen dan ali dva pred M, tako da ne vem pri čem sem. Do M je še vsaj 5 dni. user posted image  
Ne vem kako si naj razlagam, niti ne vem naj to povezujem z vgnezditveno krvavitvijo, ker ne vem kako sploh to izgleda. Tiste, ki ste jo imele - je bila to prav kri ali samo roza izcedek?? Malo sem zmedena, malo mi je pa narastlo upanje, da bi lahko bilo to to. Joooj, punce, dejte kaj vzpodbudnega povedat user posted image .

Vam sporočim izzid, ko bom vedela...za test je še občutno prehitro.

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 10.9.2007 14:00:17 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vgnezditev - krvavitev, izcedek
10.9.2007 14:14:23   
kodrana
anonimna si na dobri poti.. čas je pravi za vgnezditveno. ja, jaz sem imal po ss prvi ciklus tak rahlo rozast icedek in sem imela ovulacijo.. pri tebi je ovualcija verjetno mimo, torej.. po moje, se pokaže vgnezditev, kot rahla krvavitev oz. roza izcedek.
sporoči nam veselo novico.user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 15:14:40   
metuLJchy
anonimna jaz sem imela ta mesec tak blag izcedek v dnevih ko naj bi se pojavila ovulacija. Nekje sem prebrala, da lahko naznanja ovulacijo, če je v primernem času, lahko naznanja pri določenem procentu nosečk vgnezditveno, lahko pa kakšno hormonsko motnjo...kakorkoli, vsak čas boš izvedela kaj je, jaz ti seveda želim da je user posted image . Moram pa ti povedat, da se tudi jaz s tem izcedkom že od sobote zafrkavam, oz. danes ga ni več, M. naj bi dobila jutri ali pojutrišnjem...tako  da sva v podobni župi...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 18:25:16   
metuLJchy
anonimna, mene zanima kako se je stvar odvila? Ali že kaj veš kaj je pomenil izcedek? Veš, da pri meni se je tudi čez vikend pojavil, user posted image  bi morala dobiti včeraj..tako da...se tudi jaz sprašujem kaj je pomenil...

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.