|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 12:07:14   
Micy
Hoj!Kako ste. Aje kle še kakšna ki si želi imeti dvojčke jest si noro želim imeti dvojčke ni važno punčke al pa fantka. Kaj mislte ve.:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 12:09:51   
dory
Tudi mene so v mladosti zanimali samo dvojcki...mogoce zato,ker so bili redki in zelo zanimivi...tudi pri sosedih so jih imeli in sta me mali dami nadvse fascinirali...no danes je slika drugacna...ce bi imela dva taksna fantka kot je moj,bi se mi zagotovo zmesalo...je hiperaktiven in zelo zahteven otrok in velikokrat se ze pri enem vprasam od kje jemljem energijo...ampak bomo ze ;)

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 12:14:50   
KIRA
tudi jaz sem si želela dvojčka, šanse sem imela dobre, ker sem šla na IVF. apak se je rpijel samo eden embrio.

je pa zato moja punči toliko lepša!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 12:20:21   
Ro-La
Mi smo jih pa imeli, ampak le kratek čas (do prvega UZ, ko se je videlo da se eden ni razvil:( ) Si pa zdaj ne znam predstavljat sebe z dvema škratkoma.
Prepričana pa sem, da če ni uspelo sedaj bo pač v drugo:)-

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 12:27:48   
JASNA D
Mater Romci, od kod ti energija.... BTW - Marko končno spi, ta mala pa tud!

Jasna

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 13:02:42   
Grascakinja
Ja, po eni strani bi blo kar fajn - enkrat skoz vse muke in veselja nosečnosti, pa kr dve :duda: :duda: naenkrat.... Na mojem UZ je samo en :duda:, ampak veseli ga bomo pa za 2!!

Je pa ena znanka pred dvema letoma rodila krasne ČETVERČKE, in to brez IVF, čist au-naturel. Sam bejbe moje, to pa je špas - mobilizirali so celo familijo, žlahto, sosede in vse možne, da so preživeli to četverno srečo. Zdaj, ko so pikeci že 2 leti stari, je pa mal mal lažje.

Največji štos pa je, ko si videl njihovo mamico, par mesecev po rojstvu, lepo vitko in sijočo, nikoli ji ne bi dal, da je sploh rodila, kaj šele četverčke....

Jaz se pa bojim, da se bom že pri enem čist razlezla...

Pejte mal na sončk, tko lepo vreme je - ampak toplo se oblečt!

Pupa

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rada bi mela dvojčke
26.11.2004 13:30:22   
Anonimen
Meni je pa na prvem pregledu ginekologinja rekla, da imam zelo veliko maternico, da je čisto možno, da imam dvojčke, ali pa je kaj narobe... Takrat sem bila zelo zmedena, saj je fino imeti dvojčke, samo če ti kdo pomaga. Po mojem, da sam ne zmoreš, vsaj meni ni jasno, kako. Po drugi strani me je ful, ful skbelo, kaj da bi lahko bilo narobe! No, pa se je izkazalo, da sploh ni bilo nič, ne narobe, ne dvojčki - "samo" naš Tibor. Sem pa ginekolinjo, ki je šla po tej izjavi še na bolniško (tudi sama ima dvojčke) raje zamenjala...

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   rada bi mela dvojčke
28.11.2004 20:16:12   
Abby
Ojoj. Normalna ženska plane v jok, ko izve, da pričakuje dvojčke. Ljudje, ki še nimajo otrok, pa pravzaprav znajo tako razmišljati.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?