Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 10:09:08
|
|
|
|
pety78
|
Jaz bi kombinirala s kako belo majčko, še raje pa s sivo.
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 20:51:30
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni So pa taki čevlji, kot jih ima tale na sliki, prav fajn za zraven. Jaz imam podobne in se v njih neverjetno dobro počutim, čeprav prej nisem nosila petk. Splišni, kje si jih pa ti kupila? A so kot salonarji al kot natikači?
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 20:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot salonarji. Imajo petko, ampak sploh ne veš, da je, se tako fino hodi. Kupila sem jih pa v Zari. So pa čisto podobni kot ti na sliki.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 20:53:23
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Pika, a veš, da se mi je kar zdelo. ker ima S Oliver ful dobre stvari. Kolk si pa dala, če ni skrivnost? Mislim, da cca. 62 EUR.
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 20:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj sem šla še enkrat sliko gledat in mogoče so moji malo manj špičasti, čeprav so tudi. Malo manj so dolgi.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:00:23
|
|
|
|
pika74
|
Ma najbrž niso ti čevlji... http://www.zara.com/v07/index.html
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:02:32
|
|
|
|
pika74
|
eh,.... ne potegne slikco. Bom napisala: greš na Showroom, Woman in potem izbereš čevlje... in na drugi strani so eni nizki kot balerinke, sam so spredi v špico
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, niso une, ti misliš tiste, ki imajo eno pisano blago znotraj. Ne, te moje imajo višjo petko, niso lakaste, navadne črne, pa eno kovinsko sponko imajo spredaj. So pa super čevlji, prvi, ki semih v Zari kupila, pa eni res redkih, ki me sploh ne žulijo. So bili pa znižani iz 60 na 25 evrov, tako da so lanski model.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:07:43
|
|
|
|
sayuri
|
Lepe hlače. Sem mislila, da so iz H&Ma, ker imam od tam jaz čist glih take...no skor . Moje imajo bolj rjavkast odtenek in drobne vijolčne črte vmes. Jaz oblečem vijolčno majico, rjavo, belo, črno, olivno, včaih srajco v teh barvah. Za obut pa odvisno - balerinke ali pa šprtne copate ali pa tud japanke. Odvisno...včaih želim bit odštekana, včasih pa ne. Špičakov in visokih pet pa jaz ne nosim
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:08:01
|
|
|
|
pika74
|
Ja tiste s pisanim blagom notri sem mislila A dej... a še tok pocen si jih dobila. Jst bi tuuuuuuuud. Sam a so take kot tele: K tele bi pomoje lohk nosila sam kšne 2 urce pa nč več... mam filing, da bi me začele kr žult, čeprou fajn zgledajo za pogledat.
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolj so tem podobni, samo nižja petka + sponka.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ta dva modela, ki sva ju zdaj pripopali, sta podobna. Samo moji imajo nižjo peto, čeprav je še vedno taka tenka, pa ne čisto nozka, in so res ful udobni. Ne moreš verjet. Pojdi pogledat, mogoče jih imajo pa še. Jaz sem jih kupila kakšne 3 tedne nazaj.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:11:38
|
|
|
|
pika74
|
Splišni zdej si me pa zrajcala s temi šuhi . Jutri grem pogledat, če je še kšn tak čevelj ostal. Sem danes kupla ene bolj okrogle spredaj... sam mislim, da ne bojo šli glih zraven .
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, meni so bili vedno okrogli všeč, ampak zdaj so mi pa ti špičasti ful. Po moje bi tudi bolj šli špičasti k takšnim hlačam, nekako bolj elegantno potem izpade vse skupaj. Bolj SEKSIII!
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni pa ne čisto nozka, pa še vedno čisto ozka, sem hotela napisati. Torej peta je čisto ozka.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:14:59
|
|
|
|
pika74
|
Ja sej... moj je tud doma kr mal odkimal, k sm jih prnesla... niso mu ble všeč pa pika . Mam pa še ene podobne, k sm jih staknla na netu, čeprou tud te bi me pomoje zadi ful ožulile:
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, teli zadnji so tudi ful dobri. No, jaz ima take, če so ti všeč: Peta je nižja, ampak zame čez glavo. Vsaj za začetek. Mogoče se bom pa še kdaj navadila visokih pet, kdo ve.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:29:22
|
|
|
|
pika74
|
Splišni, a prodaš? jst mam 37 cifro Ful so dobri . Jst drgač nosim tud visoke... sam ponavad bolj kake natikače, ker me vedno žuli zadaj pa spredaj pa ne vem kje še vse... mam tako visoko nogo... tko da mogoče pridejo pr men edin še kšne take v poštev: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2242615 Al pa te tvoje... če bojo imel še kšne v ZARI. bom vidla... v glavnem... zdej sm kr mal , ker sem danes kupila ene bolj okrogle spredaj... pa spet ne vem, kam jih bom skombinirala... ah ti čevlji
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 21:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bodo pa 37 res še imeli, ker po moje gresta najbolj 38 in 39. Jaz imam 38.
|
|
|
|
RE: kaj gre zraven teh hlač? 10.9.2007 22:14:43
|
|
|
|
solatja
|
bi te samo to opozorila: če so črte modre in od daleč zgledajo črne, zraven rajši kombiniraj črno.... kaj pa vem, nisem vidla v živo, sem pa že videla ženske v vzorčastih hlačah/krilih, ki so imele zraven enobarve majce, ki nikakor niso pasale zraven, potem se je pa od blizu videlo, da obstaja en nekaj te barve (zelo malo!) v vzorcu... po mojem je najboljše, da vprašaš koga, kako izgleda s črno in kako s temno modro barvo, pa bela, tudi kaka siva, če so črte zelo izrazite, tudi kaka roza,... mogoče najdeš kak super odtenek modre za zraven... če je fajn odtenek, lahko kombiniraš marsikaj
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?