Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 10.9.2007 20:48:21
|
|
|
|
MiRaNi
|
Hm... Kaj pa vem. Jaz zaupam depilaciji z voskom pri svoji kozmetičarki ali pa veet dep. trakovom.
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 12.9.2007 9:16:22
|
|
|
|
8Lubenica5
|
Myska hvala za odgovor. Saj jaz uparabljam depilator za spodnji del nog in roke, za ostalo je britvica. Za obraz imam pa pinceto, imela bi pa to stvarco s Quelle-ta, ampak nevem, če se mi splača kupit, ker nevem koliko je res. No, če ima katera izkušnje, naj napiše! Lp
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 12.9.2007 11:20:20
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz sem imela enkrat neko podobno napravico, pa je končala kot praholovilec. Nobenega učinka, res totalen klump, tako da dobro razmisli, da ti ne bo potem žal.
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 12.9.2007 12:17:34
|
|
|
|
8Lubenica5
|
Blue sky, hvala tudi tebi! Ja sej se mi je zdelo, da bo kaj takega! Sem hotela še od koga slišat! Za ta denar res ne more bit nekaj extra dobrega. Bo treba eno drugo rešitev najdet, ker teh dlak imam že vrh glave , no vrjetno nisem edina! Lp
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 12.9.2007 12:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa nebi s tem igrala sama po obrazu. Če te zelo motijo pojdi na lasersko odstranitev, sam ene pravjo da jim tud po tem nazaj zrastejo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2007 12:32:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 13.9.2007 9:30:35
|
|
|
|
8Lubenica5
|
Karin24, _rebeca_, hvala tudi vama! Res bo boljše, da pustim stvari kot so, in še naprej uporabljam tetko pincetko , da nebom slučajno res postala Brkata teta! Ja za to lasersko odstranjevanje sem tudi že prebrala, da so puncam dlake nazaj zrasle! Se bom pa pozanimala kako je s tem tu pri nas na obali! Ve katera za kakšen salon mogoče? Kakšne pa so sploh cene tega...recimo samo za obraz? ...Sicer nevem niti kako se gleda to oz. ali je odvisno od velikosti površine, kjer misliš odstranit dlake ali dela telesa?... Hvala vsem Lp
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 15.9.2007 22:37:55
|
|
|
|
MiRaNi
|
Kot sem že napisala jaz svoje dlačice depiliram z veet trakovi in jih je vedno manj. Nisem postala Brkata Teta! Še tiste ki zrastejo so svetlejše (imam črne lase...) in bolj mehke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2007 18:39:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 16.9.2007 20:25:43
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ja, veet trakove (hladni vosek)
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec dlak - Quelle 16.9.2007 20:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: myska Ja, veet trakove ja hudiča sam za vosek je treba met kr dolge kocine mar ne? a pol čakaš da maš že vorng dlake pa pol akcija al kako? k js si tko kosmata ravno ne bi želela okol hodit?? laser pa men ni nič pomagal. zdi se mi da sem vsak dan bolj kosmata. ja že prov bradata :(
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2007 13:42:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?