|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odstranjevalec dlak - Quelle
9.9.2007 20:10:52   
8Lubenica5
Hej!

Imam eno vprašanje...user posted image  Kakšna se vam zdi ta napravica, mislite da je vsaj 50% od tega kar piše res, ali je to spet kakšen nateg?
Ga mogoče katera ima?

Evo še stran, neznam pa naredit direkt povezave user posted image  user posted image !

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=77666&productpage=3&sparte=1662

Hvala za odgovore,

Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odstranjevalec dlak - Quelle
10.9.2007 20:48:21   
MiRaNi
Hm... Kaj pa vem. Jaz zaupam depilaciji z voskom pri svoji kozmetičarki ali pa veet dep. trakovom.

(odgovor članu 8Lubenica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2007 9:16:22   
8Lubenica5
Myska hvala za odgovor.

Saj jaz uparabljam depilator za spodnji del nog in roke, za ostalo je britvica. Za obraz imam pa pinceto, imela bi pa to stvarco s Quelle-ta, ampak nevem, če se mi splača kupit, ker nevem koliko je res.

No, če ima katera izkušnje, naj napiše!user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 11:20:20   
blue sky
Jaz sem imela enkrat neko podobno napravico, pa je končala kot praholovilec. Nobenega učinka, res totalen klump, tako da dobro razmisli, da ti ne bo potem žal.

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2007 12:17:34   
8Lubenica5
Blue sky, hvala tudi tebi!

Ja sej se mi je zdelo, da bo kaj takega!user posted image  Sem hotela še od koga slišat!user posted image  Za ta denar res ne more bit nekaj extra dobrega.
Bo treba eno drugo rešitev najdet, ker teh dlak imam že vrh glaveuser posted image , no vrjetno nisem edina!user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 12:19:39   
Anonimen
Jaz se pa nebi s tem igrala sama po obrazu.user posted image

Če te zelo motijo pojdi na lasersko odstranitev, sam ene pravjo da jim tud po tem nazaj zrastejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 12:32:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 9:30:35   
8Lubenica5
Karin24, _rebeca_, hvala tudi vama!user posted image

Res bo boljše, da pustim stvari kot so, in še naprej uporabljam tetko pincetkouser posted image user posted image , da nebom slučajno res postala Brkata teta!user posted image

Ja za to lasersko odstranjevanje sem tudi že prebrala, da so puncam dlake nazaj zrasle!user posted image  Se bom pa pozanimala kako je s tem tu pri nas na user posted image  obali!
Ve katera za kakšen salon mogoče? Kakšne pa so sploh cene tega...recimo samo za obraz? ...Sicer nevem niti kako se gleda to oz. ali je odvisno od velikosti površine, kjer misliš odstranit dlake ali dela telesa?...

Hvala vsemuser posted image
Lp user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2007 22:37:55   
MiRaNi
Kot sem že napisala jaz svoje dlačice depiliram z veet trakovi in jih je vedno manj. Nisem postala Brkata Teta! Še tiste ki zrastejo so svetlejše (imam črne lase...) in bolj mehke.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
16.9.2007 18:39:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2007 20:25:43   
MiRaNi
Ja, veet trakove  (hladni vosek) user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2007 20:27:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: myska

Ja, veet trakove

ja hudiča sam za vosek je treba met kr dolge kocine mar ne? a pol čakaš da maš že vorng dlake pa pol akcija al kako? k js si tko kosmata ravno ne bi želela okol hodit??

laser pa men ni nič pomagal. zdi se mi da sem vsak dan bolj kosmata. ja že prov bradata :(

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2007 21:40:38   
MiRaNi
Depiliram si jih enkrat na teden in ne rabijo biti dolge. Seveda zrastejo ampak niso pa tako dolge da bi me bilo sram okrog hodit. S čim pa si ti rihtaš ta predel? Jaz ne poznam preparata ki ti odstrani dlačice ko so te še zelo kratke oz.ko so šele pokukale ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 13:42:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?