Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 11:10:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mi imamo že kar nekaj let kondenzacijskega in ni nobenega problema, okna sploh nimamo (imamo ga v shrambi), moraš pa imeti zračen prostor (vrata odprta), ker ful oddaja toploto. Je pa res, da je boljše, da se ful pozanimaš prednosti in slabosti tudi po proizvajalcih (mislim glede tega koliko perila lahko sušiš, koliko časa traja sušenje...), saj sušilca ne kupuješ vsak dan... V našega spravim 2 stroja opranega perila (Galovih stvari ne sušim, ker se ful skrčijo) in če sem doma, ko posuši mi ni treba sploh likat, ker je čisto nezmečkano perilo. lp
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 11:28:51
|
|
|
|
Tina26
|
Jaz sem imela prej kondenzacijskega, zdaj pa imam z odvodno cevjo in je ta zdej stokrat boljsi. Prej se mi je taka vlaga naredila (zelo majhen prostor brez okna)da sem vsak dan brisala ploščice, ker drugace je vse teklo po njih. Je pa res da je bil tisti susilec star ze 12 let - ta je pa nov. L.P. Tina
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 11:31:13
|
|
|
|
JASNA D
|
Imam kondenzacijskega in sem zadovoljna, čeprav kopalnica nima okna - odprem vrata, zdaj ko pa je Marko bolan, ga zvečer, ko se kopamo zalaufam, pa imamo še savno - malo inhaliramo.... LP, Jasna
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 11:36:19
|
|
|
|
dix
|
Tudi mi imamo kondenzacijskega pa prav fino segreje stanovanje. Vlage pa ne dela nobene, odpremo vrata od kopalnice in in gre toplota v ostale prostore. Edino možu je prevoče pol v kopalnici in on odpre okno (imamo že itak navaden radijator + talno gretje v kopalnici).
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 11:38:22
|
|
|
|
Erdbeere
|
jest mam tud kondenzacijskega pa se mi nič vlaga ne nabere.....edin prostor se mi segreje ker kondenz se pa potem v vodo spremeni in spravi v posodico...skratka nadvse zadovoljna
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 11:56:45
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo pa kupili z odvodno cevjo (cena je zelo ugodna), in sem zadovoljna 100%. Imamo ga na zasteklenem balkonu, ki je v bistvu hodnik iz dnevne v spalnico. ko sušim perilo je cev naslonjena na okno, ki je priprto. prej smo na balkonu sušili perilo na stojalu in se je skoz vlaga nabirala, pa je moralo biti okno priprto, zdaj je priprto samo takrat ko stroj dela. oz. ko to jaz hočem (ljubim svež zrak) Če imaš možnost, da je cev na oknu raje izberi z odvodno cevjo, ker so pol cenejši.
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 12:01:47
|
|
|
|
JASNA D
|
Aja, še to - imam kondenzacijskega. Ker ima posodo za vodo, ki jo je potrebno prazniti po vsakem sušenju in ker sem bolj raztresene sorte in ker imam stroj v kopalnici in ker...., mi je mož napeljal cevko direkt v WC kotliček in sedaj ne rabim posode z vodo spraznjevat - SUPER!!!! Bravo možek:bravo:, si pa le še za nekaj dober! Rada te mam - oba stroj in moža!:)- Jasna
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 12:13:47
|
|
|
|
Dadi
|
Jasna to je pa dobra fora...:bravo:
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 12:16:59
|
|
|
|
JASNA D
|
Kera - tista o ljubezni ali tista s cevko:)- Jasna
|
|
|
|
Sušilni stroj še stotič 26.11.2004 14:07:21
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Svetujem ti,kar ti je bolj enostavno. Midva sva se odločila za kondenzacijskega,ker sva v tem stanovanju le začasno.Takrat,ko ga uporabljam res odprem okno,vendar bolj zaradi toplote,kot pa zaradi vlage.Takrat ko "laufa" ni potrebno prostora dodatno ogrevati.Poleti pa ga tako ali tako ne,ker sušim v garaži. :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?