|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča sodelavka
26.11.2004 9:31:56   
Vera*
Imam sodelavko,ki že ima enega otroka.Sedaj je noseča.In celih 8 ur v službi govori,da bo odšla na splav,da noče tega otroka....meni pa živce najeda.To pa zato,ker vem kako se nekatere trudite da bi dobile to malo pikico.Nikoli se nisem zavedala kako je vam drage punce.Odkar pa vas berem začenjam razumet.Zanosila je brez zaščite,sedaj se pa na to malo bitjece znaša,češ da je on kriv,da je noseča.HALOOOOOOOOOOOOOO?vse punce,ki ne morete zanositi:mislim na vas in vam pošiljam en kup :rozica::rozica:.Upam .da boste kmalu ugledale :modri::roza:.Rada vas imam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noseča sodelavka
26.11.2004 9:34:41   
Anonimen
Ja, tale tvoja sodelavka je pa res ena neodgovorna oseba.

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noseča sodelavka
26.11.2004 9:35:43   
saba
škode ker ti angelčki, ko pridejo na zemljo ne izberejo nas, ki si jih tako želimo, ampak take kot je tvoja sodelavka

jaz vseeno srčno upam, da bo otroka obdržala...:((:((:((

eno:rozica: za bogega :duda:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noseča sodelavka
26.11.2004 9:41:29   
KIRA
ta nima tri čiste, če mene vprašaš!!!:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noseča sodelavka
26.11.2004 9:53:08   
cmokec
Kako bi bila vesela, da bi bila na njenem mestu.

Drugače sem pa tudi jaz imela sodelovko, ki je hotela narediti splav, ker ima "že" 40 let in ni imela namena imeti še enega :duda:. Pa se je premislila, tudi z našo pomočjo. Sedaj je kot prenovljena in najbolj srečna in ponosna mamica na svetu.

Upam, da se bo za pot novega sončka odločila tudi ona.

cmokec

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Noseča sodelavka
26.11.2004 10:07:24   
Skye
me še čudi in hkrati žalosti, da dan danes ljudje še vedno ne vedo dovolj o kontracepciji, da do česa takšnega še sploh še lahko pride in da potem nastrada bogo bitje, ki za to prav nič ni krivo:(

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Noseča sodelavka
26.11.2004 11:15:21   
Urša76
halo???!!!
tale je pa mal :zmeden2: ženska, pa rečte kar hočete.
lahko bi pred takšnimi & drugačnimi izjavami en malček premislila ali ni morda na svetu neskončno število žensk, ki si :duda: želijo iz vsega srca pa ga(trenutno) ne morejo imeti. iz katerihkoli razlogov že...in dajati takšne izjave...??? ni niti pomislila ali lahko morda s tem koga prizadane.
meni je zelo težko pri srcu, če slišim/preberem kaj takšnega, ker se malce zamislim. jaz NIKDAR ne bi mogla reči kaj takšnega, tudi če :duda: ne bi bil ravno načrtovan, bi ga obdržala. pa četudi sama.

:duda: so nekaj najlepšega kar se ti lahko v življenju zgodi.
no, ampak to je moje mnenje.
lp, u.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Noseča sodelavka
26.11.2004 11:19:18   
Vera*
Saj tudi jaz mislim isto,zato sem tudi to napisala.čeprav sem sama takoj zanosila,mi je težko,ker vem kako je vam nekaterim težko ker ne morete zanositi.boste videle da vam bo uspelo.jaz mislim na vas in držim pesti da bo to kmalu.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Noseča sodelavka
26.11.2004 11:28:48   
lana 5
:grrr: Takim kot je ona, bi privoščila, da se 1leto in se vec trudijo pa jim ne grata. Pa me zanima kaj bi potem rekla:grrr::grrr:??????

Ne privoščim tega nikomur, ampak kar je prevec je pa prevec.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Noseča sodelavka
26.11.2004 11:51:30   
sonjakk
A veste, da menda naredijo 8.000 splavov na leto (neomejeno brezplačno), medtem pa imajo ženske za le 4 brezplačne možnosti umetnega spočetja, zavarovalnica meda krije le 3.000 postopkov umetnega spočetja!!!!!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Noseča sodelavka
26.11.2004 11:58:51   
ameli
Sonjakk to je res grozljiv podatek. Ni pravice:hudicek::hudicek::hudicek:!!! Nekatere se trudimo mesece in leta pa nič, druge pa zanosijo ne da bi to hotele!
Na spav lahko grejo ko le to želijo, me pa čakamo doge mesece samo na razgovor v ambulanti za neplodnost!!
Sama sicer spavov preveč ne obsojam, saj se mi smilijo otročički, ki niso zaželjeni in s katerimi starši grdo ravnajo.
ameli

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Noseča sodelavka
26.11.2004 12:47:39   
Erdbeere
Vera dej ji za tele punce tle povej pa si nej mal prebere...mogoče bo pa le kaj pomagalo....je pa dobesedno kokla....jest bi ji...sploh nepovem kaj....sem jezna k :hudicek:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Noseča sodelavka
26.11.2004 12:56:17   
jožica-2
Grozljivo :((. Sva se ravno predvčerajšnjim s prijateljico pogovarjali o tem, ker ima tudi ona težave z rodili.

Sva bili mnenja, da bi morale te ženske, ki prostovoljno delajo splav to SAME FINANCIRAT :hudicek:.

Če res ni patološkega vzroka za opravljanje splava, naj kar same nosijo to materialno breme (duševnega vsekakor bodo morale).
Ta denar pa naj raje namenijo za tiste, ki se trudijo za otročička.:darilo:

Takšna je naša država, "pravice ni...", kot poje Adi Smolar.

Pozdrav vsem mamicam in tistim, ki se za ta podvig pripravljate in trudite. :rozica:

Vse lepo za naše :duda: in za njihovo prihodnost.

Jožica

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.