|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: trgovine
17.9.2007 16:42:02   
Balerina
No jaz sem tud danes mal kupovala po Lj. Me ja pa bolj kot cene zmotla že slaba ponudba in da o barvah ne govorimo. Res ne vem zakaj imajo samo črno, belo in vijola. Všasih se najde kaka temno zelena.
Kupla sem si ene nosečniške hlače, v Kepici, in pa nekaj majčk v Emporiju.
Če bo vse posreči grem pa v četrtek v Graz in si bom še tam malo pogledala.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: trgovine
18.9.2007 9:06:42   
maska
Balerina, če boš šla u Graz prosim poročaj kako je tam z oblekicami, ker imam tudi sama namen it vendar šele čez ene 14 dni.

lep dan vsem nosečkam

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: trgovine
24.9.2007 17:10:50   
Balerina
Se bil v petek v Avstriji. Sva šla v Graz in sem šla še v H&M. Za moj okus se ne splača it kupovat tja. Izbira hlač sicer kar velika ampak imeli so le kavbojke in črne oz. zelo temne hlače. Cena kavbojk od 40€ naprej kar glede na Ljubljanske cene ni poceni. Tudi v Ljubljani dobiš za ta denar.

Od majčk so imeli večinoma le kratk rokav pa še to ne ne vem kakšne izbire. No cene majčk so bile nižje tam od kakšnih 15€ naprej. Imeli so tudi nekaj pulovarjev, takšnih tanšin  cene pa nekje od 20€ naprej.

V C&A pa nisva šla ni bilo časa in ne energije tako da za njihove cene ne vem.  

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: trgovine
25.9.2007 11:03:51   
SuzanaKK
Jaz sem bila v petek v celjskem C&A in imajo kar nekaj robe za nosečke. Jaz sem nujno potrebovala hlače, ampak priznam, da mi niso bile nobene všeč, zato sem šla potem v H&M in tam dobila ful hude kavbojke. Majčke in puloverčki pa so mi še prav od prej, ker sem bolj suhcena. So pa cene malo nižje kot v H&M, pa za otročke imajo super stvari.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: trgovine
25.9.2007 17:06:03   
Svet
Ta vikend sem bila v Celju v H&M in bila popolnoma razočarana. Nisem si kupila nobenih hlač. Tako čudno je, da nimajo trakcev za regulirat elastiko. Širok elastični pas je bil nad pasom in to je to. Tak, kakršen je, nič se ga ne da zmanjšat ali zvečat:( Res, razočarana.
Potem pa sem šla še čez cesto v C&A, pa tudi tam ni bilo nič pametnega, tako da sem se z dolgim nosom vrnila domov v Lj.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: trgovine
25.9.2007 17:13:33   
kodrana
punce, mogoče bom izpadla neumno. ampak ktera trgovina je C&A?

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: trgovine
26.9.2007 14:01:30   
SuzanaKK
Nasproti Citycentra v Celju se je odprl nov poslovno-trgovski center, tako da je tam zdaj tudi C&A. Je pa to mislim, da avstrijska znamka oblačil (ne dam roke v ogenj), nekako tak cenovni razred kot H&M.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: trgovine
26.9.2007 14:19:47   
Taula
C&A je cenovno ala HM. Jaz sem si pozimi v Avstriji v C&A  kupila črno bluzico za 19 evrov..se mi je zdela poceni in nisem poznala kvalitete, pa je še danes ko nova.user posted image
Puloverje so takrat imeli za okoli 15 evrov-20 evrov. Pa dokaj poceni elegantna moška oblačila. To sem si zapolnila.

V Lj se tudi odpre na Rudniku...samo ne vem kdajuser posted image

Torej je HM za nosečnice v Celju beden? Kaj potem sploh še ostane razen ala Popek?user posted image


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: trgovine
26.9.2007 14:42:42   
suzanamai
Zanimivo vprašanje. Kaj potem še ostane? No jaz imam srečo, saj sem na koncu, pa še vedno lahko oblečem vse stvari, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, saj imam vse hlače z nizkim pasom. Majice, puloverčki in ostale zadeve pa itak kar rastejo z mano. Tudi bolj so mi všeč na nosečkah oprijete stvari, kot pa tiste ohlapne žaklaste zadeve. Sicer sem si kupila v kepici že pred poletjem par dolgih lanenih nosečniških hlač in sem full zadovoljna. Imajo nizek kroj, kar mi odgovarja in večjo elastiko čez pas. To je tudi edina od nosečniških stvari, ki jih nosim. Poleti sem si kupila par tričetrt raztegljivih hlač št. 38, kar je za eno št. več kot normalno in super so se obnesle. To pa je tudi vse, pa full sem bila vesela, ko sem dobila od sestre cel kup elegantnih nosečniških oblek, pa se nekako ne počutim v njih, pa še vse hlače mi dol padajo. Sem zadnjič prvič ene oblekla, pa so mi sredi trgovine skoraj dol padle, še dobro da imam dobre reflekse.

No svetujem ti, da greš v normalno trgovino in malo pobrskaš po večjih številkah, boš prišla veliko ceneje skozi, pa še kasneje jih boš lahko nosila.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: trgovine
27.9.2007 10:46:27   
u04111976
Za H&M v Celju je tako, da je treba večkrat pogledat, ker je ponudba zelo različna. Moram pa povedat da te hlače z bombažnim pasom nad pasom so zelo fajn in imajo tudi od znotraj regulacijo na gumico. Je treba vredu pogledat in več stvari probat. So take hlače lahko za zelo dolgo, če se ne redite v boke in rit. Bombažen pas ki je našit je zelo prijeten, ker lepo objame trebušček, hkrati pa zaščiti tudi ledvice. Sama imam takšne kvbojke in sem res ful zadovoljna, tudi kroj in jeans sta zelo modna. Je ravno ena znanka rekla zadnjič, če so mi še kar prav moje hlače, sploh ni opazla da so nosečniške!!!

Pri nakupovanju je pa res potrebna potrpežljivost in malo sreče.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (26%)

Neža (38%)

Maša (36%)


Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!