Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 7:07:14
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, Marjana je čist možno! Mi smo v 2. razredu in plačujemo okrog 90 eur.
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 7:17:42
|
|
|
|
marjanaR
|
maTkurja!
|
|
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 8:32:23
|
|
|
|
sayuri
|
Pri nas v Ribnici je 6.plačilni razred 253 €. TAko da se lahko tolažiš
|
|
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 8:52:19
|
|
|
|
CatJa
|
Pri nas pa 202. To je za starost 3-4.
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 9:03:47
|
|
|
|
KBM
|
Mi smo v tretjem plačilnem razredu in plačujemo 137€
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 15:34:06
|
|
|
|
smrček
|
Hudinjski vrtec ima ekonomsko ceno za program od 2-4leta nekje okol 320 Eur (ne vem čist do eura natančno). 5.plačilni razred me bo stal okol 170 Eur (upam, da sva z Ropotuljico takrat prav izračunale)
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 15:37:42
|
|
|
|
smrček
|
Vrtoglave cifre. Ko bo še februarja šla še Anja v vrtec, mi bo ško več kot pol plače samo za vrtec. Menda bo najbolje, da dam odpoved v službi
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 15:49:56
|
|
|
|
Magi*
|
mi smo tudi danes dobili obvestilo, da smo v 6. plačilnem razredu v LJ. nimam pojma kaj to pomeni. niti ne vem al nam bodo računal za mlajše od 3 (decembra bo 3), čeprav ni v jaslični skupini a se kateri sanja v kakšnem rangu se gibljejo cene vrtca v LJ? ko prebiram cifre ala 300€, me kar zmrazi. potem je bila naša varuška super poceni.
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 16:11:26
|
|
|
|
CeluLitka
|
Naša je v jaslih in na računu piše: Cena programa, ki ga obiskuje vaš otrok je 464,15 EUR. Na podlagi vaše vloge za znižano plačilo programov v vrtcih, vam je v skladu s pravilnikom tem in tem, obračunan 03. plačilni razred, kar predstavlja 30 % plačila cene programa. Znesek za plačilo vsebuje 22 % občinskega popusta. To pomeni, da je cena našega vrtca 30% polne cene vrtca in še 22 % popusta na ta znesek.
|
|
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 8.9.2007 17:13:01
|
|
|
|
Nika v službi
|
Lj - Ciciban, 5. razred 176€, 6. razred 212€, jasli.
|
|
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 9.9.2007 7:44:03
|
|
|
|
marjanaR
|
Vuf, me že dva dni kar razganja od vrtoglavih cen. In to za 2%, mož ima namreč tečaj angleščine za upokojenke, s katerim zasloži 80 evrov na mesec in seveda smo ravno padli v 6. razred. A mogoče gospode tam gor zanima, koliko kredita imamo?! Pol pa pravjo, da mejmo otroke ...
|
|
|
|
RE: plačilo vrtca-6. razred-celje 11.9.2007 8:56:18
|
|
|
|
marelicaa
|
Pri nas je 6. razred za prvo skupino 1-3 leta 239 € in še nekaj centov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?