|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po 27 letih prvič ustvarjam, rezultati sledijo
25.11.2004 22:12:40   
puncica
Ojla punce, ste me kej pogrešale:)-, eh sej vem da ne, je blo dost drugih debat.
No takole je. Ker sem bila že preveč zasvojena z internetom in me je skor kap trofla ko sem vidla mesečni račun za siol, sem rekla da mal odklopim in se šla mal ustvarjanja.
Prvič v življenju sem nardila lastnoročno 20 voščilnic, začela mal štrikat:)-, brat knjigo in bila na sončku.
Voščilnice so mi kr ratale in ko bo čas jih poslikam in vam jih pokažem, kaj mi je uspelo.
Zdaj bom začela delat adventni venček (smreko že imamo, pa lesko tudi), sledi pa še odtis rokic naše malečke.

Kr ne morem verjet kako sem se angažirala:)-

Uživajte v sončku
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.11.2004 22:16:16   
india
Bravo, vidiš,kako ti materinstvo hasne!
Kaj bi šele delala, če bi jih imela toliko kot jaz?
Česatitke, kar pogumno naprej, pa ...a ni to čudovit občutek, ko primeš v roke nekaj, kar si sama naredila?
Lp, papa, miška:miska:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2004 22:21:12   
Anonimen
Jaz bom tudi v soboto delala adventni venček, tokrat ne iz smreke (no, priznam, lani smo ga kar kupili-samo smeko pač brez vseh dodatkov), samo da bo letos iz slamnatega ''ogrdoja'' čez pa take bele nitke, k so na rožah ponavadi, pa perle okoli:) Pa kakšna cimetova palčka, posušena pomaranča itd;)
lp,:fis:

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2004 22:38:21   
Jančika_
Uuuu, štrikarca:)-, jz sem te ful pogrešala! No, sam da si OK, pa da ti je fajn ratal!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2004 23:01:16   
puncica
Evo sem poslikala svoje voščilnice in sem ful ponosna nanje:bravo: Res se mi zdi da so lepe, no za prvič so ok, drugo leto pa bomo že skupaj ustvarjali.

Ja štrikarija pa kdaj drugič :)-:)-

Je pa res fajn neki svojga dat od sebe, bomo vidl kakšne bodo reakcije tistih, ki bodo voščilnice dobil.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2004 23:04:44   
Jančika_
Ej noro, pa ti si carica:bravo::bravo::bravo::bravo:!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2004 23:08:13   
india
BRAVO!!! Ti pa si skrivala talent in ideje v sebi!
Kapo dol!
:bravo::bravo::bravo::bravo::miska:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2004 8:18:59   
Anonimen
Jutro puncica!No ja viš tebi pa je uspelo premagat zasvojenost z RR.Sedaj delaš bolj koristne stvari.:)-:)-:)-Pred časom sem se tudi jaz za glavo prijemala ko je prišel račun,pol pa sta se starejša otroka spomnila in se prijavila na ADSL,evo sedaj vsi visimi 24 ur na račinalniku:grrr::)-in to ni prav.Ti pa kar tako naprej z ustvarjalnostjo!!!Pozdrave z:morje:Neva:rozica:

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2004 8:46:58   
Taša
Vau, tole je pa res noro. Jaz se jih spravljam delat pa nevem kako. Nisem glih talent za ustvarjanje najmanj za risanje, ker še psa ne znam narisat.... Bom že....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2004 8:56:34   
tina.nika
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2004 8:58:52   
BarbaraE
Se moram oglasit, da te pohvalim. Vse, čisto vse voščilnice so super. Obvladaš!
Meni je bila najbolj všeč tista s snežaki, luštkana.

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: za ustvarjalno mamico.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?