|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj ste odšli od doma?
26.9.2007 17:36:40   
smolicpet
Pri 24-ih.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.9.2007 20:05:51   
pupi
Jaz sem šla pri 22ih k mojemu user posted image  , čez pol leta sma pa šla vstran, za sebe! Mladi pa stari pač res ne grejo skupaj!! 

(odgovor članu smolicpet)
Neposredna povezava do sporočila: 77
26.9.2007 21:34:39   
Rožica I
Pri 28 zares. Drugače pa so bili neki poskusi osamosvajanja okoli 20, ampak se ni izšlo user posted image

ROŽICA

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
27.9.2007 8:16:25   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sprašujem zato, ker sem stara 26. let (kmalu 27.) pa sem še kar doma. Je luštno, ko si brez skrbi. Vem, da me to tudi še čaka.

Stara 27 let, bližam se 28, pa  sem še doma, ne več dolgo.

Ja, če si doma, je vse veliko lažje, če že drugega ne, zaradi varstva otorka. Jaz si kasneje ne predstavljam, kako bo zjutrja z v vrtec in za iz vrtca.

Nekako bo že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.9.2007 9:13:13   
pravljica
pri 20.

yeah, thats me ;)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 80
27.9.2007 10:09:50   
ronja
Starši so se postopno odselili od naju z bratom, vendar nisva sama plačevala položnic za celo hišo. Od tam sem se odselila pri 27 - s svojim lubijem v najino stanovanjce, več kot eno leto pa sva ga rihtala (pa še zdaleč, da bi bilo zrihtano v nulo, heheuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
28.9.2007 13:32:05   
lila114
Jaz odšla pri dvajsetih k njemu, seveda sva prej leto dni urejala njegov del hiše, tko da je bil pripravljen za vselitev mene. Tisto leto pa je bil on večino pri meni.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 82
28.9.2007 14:22:35   
NATAŠI
pri 27 direkt iz porodnišnice k mojemu srčku

(odgovor članu lila114)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.9.2007 18:47:58   
cukr07
Pri 24-ih sva si z mojim uredila stanovanje v bloku katerega so nama kupili njegovi starši. Letos sva se po dveh letih skupnega življenja poročila, zdaj pa sva počasi začela rihtat papirje za gradnjo hiše na parceli, ki so nama jo podarili moji starši.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 84
28.9.2007 20:17:54   
Tinky
Pri 21. sem spokala kufre in šla z bivšim fantom živet v podnajem. Dve leti kasneje sva si uredila stanovanje v hiši mojih staršev. Po 5. letih sva šla narazen. Sedaj sem srečno poročena in še vedno živim v tem stanovanju.
Upam, da bova kmalu začela zidat najino hiško.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 85
28.9.2007 20:57:27   
rainbow
pri 27 v najem s partnerjem. na najino pa pri 30.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.9.2007 6:59:43   
*lenc@*
28let

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 20:28:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
30.9.2007 20:48:14   
srursa
Pri skoraj 23 letih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 89
1.10.2007 14:41:12   
Jutra
Jest pa nikoli nisem šla na svojeuser posted image  Sem ostala kar doma. Tako je naneslo.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
15.10.2007 12:46:43   
madejka
Pri štiriindvajsetih zares, ko sem se poročila. Prej sem pa že postopoma odhaja na študij v Lj in je bilo zato po študiju lažje it na svoje kot pa nazaj domov.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 91
15.10.2007 16:03:48   
FANTEK1
Pri 21. sem se odselila s takratnim fantom, zdaj mozem v svoje stanovanje. Ni lepsega kot biti na svojem pa ce se s starsi se tako dobro razumemo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
16.10.2007 13:23:27   
KIKI****
Se nisem bila stara 21 let, ko sva se selila v na svje urejeno mansardo (pri njemu doma). Ampak imava svoj vhod in svoje življenje, ki g ane zamenjam za nič na svetu.

Pa še tko zelo se imamo radiuser posted image  da nam nič ne manjkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
16.10.2007 13:30:43   
Sheba
Prvič sem šla od doma, ko sem šla v Lj študirat, letos sva si kupila stanovanje in sva na svojem. Uživava, prav fajn nama je, manjka še samouser posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 94
16.10.2007 13:33:32   
Sheba
Ups, leta pa sem pozabila user posted image
Stara sem 26 let

(odgovor članu Sheba)
Neposredna povezava do sporočila: 95
16.10.2007 14:15:16   
mami_miki
...pri 21...ful je fajn in ni mi žal...je bilo fajn ko so starši vse pošitmaliuser posted image  ampak ne bi nikoli menjala...je res da mogoče gledaš če je kaj v akciji, ko kupuješ.npr wc papiruser posted image  ker morš sam dat in ti je težko kar zapravljat kot prej, ko nisi mame razumel zakaj hoče mogoče kaj bolj ugodno kupit ti pa bi najdražje...no, men je super bit na svojem...boš vidla da ja fajn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
22.10.2007 22:12:30   
kate_mario_rok
jaz sem šla pri 16,hvala bogu ker doma ni bilo več za zdržati spoznala sem mojega moža ki je dober pri 17 pa se je nama že rodil sinček rok vesela sem da se je tako išlo,ne vem kaj bi bilo danes zmano grenka izkušnja,ki sem jo malo prebolela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?