|
Diabetes, part 21 25.11.2004 20:37:48
|
|
|
|
Medvedka
|
Oj, cukrčke! Bom kar povedala, kako je z medvedki... Kot že lahko veste, sem bila včeraj na PDC. Žal spet ne more iti vse tako kot je treba... :( Sketljeva je namreč rekla, da ima pikica večjo glavico kot naj bi jo imela za to starost. Že zadnjič, pri 29-ih tednih je obseg glavice prehiteval za 2 tedna (za 31 tednov starosti), čeprav je bil takrat sam premer glavice (BIP) povsem povprečen za 29 tednov. Včeraj (32 tednov) pa je bil tudi premer glavice na zgornji meji za 32 tednov (sicer tudi obseg trebuščka enako), tako da je bil sam obseg najbrž še večji kot prejšnjič, vendar ker v materinski knjižici ni krivulje o večanju obsega glavice, ne vem, koliko prevelik je, Sketljeva pa je samo rekla, da je glavica prevelika. Ful je gledala glavico in rekla, da sicer ne vidi kakšnih strukturnih sprememb glavice (meni se sliši to ful grozno!), vendar mi je rekla, da ne bi čakala do naslednjega PDC cez 3 tedne (ki mi ga je namennila Tomažičeva), ker bo takrat že 35 tednov, temveč naj pridem k njej na ultrazvok že čez 10 dni, tako da grem v LJ spet v ponedeljek, 6.12. Tako da veste, da imam spet razlog, da se obremenjujem. In seveda me bo zdaj do poroda skrbelo, a bo z malo medvedko vse v redu, ko pride na svet, ali ne... :( Ajsha in Katja, a ima katera kakšno podobno izkušnjo? Verjetno sicer ne... A kakorkoli že, če ste za, bi se pa morda dobile v ponedeljek, 6.12., ob 17h, če bi šlo? :kava: Ob ponedeljkih je rekla tudi Katja, da ima čas, tako da bi nam nemara celo uspelo, vsem petim? Ali pa morda mislite, da vam bo srečanje preprečil gospod Miklavž... ;) Povejte čim prej, ali se lahko dobimo, da bomo imele še čas kaj uskladiti, sploh glede na to, da se zadnje čase bolj redko oglašamo na RR-u... Skratka, upam, da se vendarle vidimo... Sicer pa, ostanite v cvetju... :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|