|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavanje z dojenčki
6.9.2007 22:31:04   
bušika
Mene pa zanima, če se je katera udeležila tega tečaja in kako to zgleda?

Kolko morajo bit najmanj strai??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plavanje z dojenčki
6.9.2007 22:37:40   
ircica
Midva sva bila na Fontani in je bilo zelo lepo. Sva oba uživala, običajno pa je potem tudi dobro spal. Star mora biti najmanj 4 mesece oz. (bolj pomembno) dobro držati glavico.

(odgovor članu bušika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 22:38:01   
Naja30
Se ga nisem udeležila, vem pa da je cena tečaja 90 evrov. Udeležijo se ga pa lahko user posted image  starejši od 4m oz. sam mora držati glavico.

(odgovor članu bušika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 22:41:42   
rumba
Jaz sem bila z obema in sta maksimalno uživala. Stari morajo biti najmanj 4mesece, je pa fino, da začnaš pred 8mesecem, dokler ima dete še refleks sonožnega odriva. Sprva si v vodi le 15-20 min, nato pa vedno dlje. Vedno se delajo iste vaje in dodajajo nove, tako da dete že ve zaporedje in mu je bolj udobno. Ti si vesčas ob njem v vodi, da te vidi. Če mu ne paše (se je skoraj vedno zgodilo enemu user posted image ), pa geš z vode in ga potolažiš.

(odgovor članu bušika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 22:51:12   
bušika
Kolko časa pa traja ta tečaj?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 22:59:00   
rumba
Na DIF-u obsega tečaj 10 ur, hodiš 1x tedensko. Več lahko prebereš na:
http://www.plavanje-dojenckov.com/

(odgovor članu bušika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2007 8:03:41   
nuala
Če le moreš, hodi na tak tečaj v center Soča, tam je najbolj primerno za dojenčke in malčke, ker je voda topla in ni prepiha.
Drugače pa vsekakor priporočam.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 10:49:08   
sončnica13
Mi2 sva hodila na tečaj v Kranj in ti lahko samo priporočam. mali je 100% užival, mami pa tuduser posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2007 10:49:17   
rumba
Jaz sem s sinom enkrat hodila tudi v Sočo, pa sem bila fuuuuul razočarana. Voda je res bolj topla (to je bil tudi razlog, da sva šla tja), ampak sama vadba pa kr neki. Zdelo se mi je ful razpuščeno, vsak neki po svoje čofota... Na DIF-u mi je všeč ravno ta red in njihova profesionalnost.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2009 18:34:30   
zanu
Mi smo na Soči  zdaj plavali dvakrat, pa smo imeli več vaj kot prijateljica na DIFU. Skupine so majhne, delajo z vsakim staršem posebaj, v bazenu ti pokažejo vse vaje in prijeme. Tudi plačaš ne v naprej, tako, da se lahko odločiš ali ti je všeč ali ne.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2009 12:36:50   
frtalja
Mi hodimo v Atlantis, vadbe so organizirane v termalnem delu kjer je voda toplejša. Vaditelj je zelo prijeten in strokoven, vadba poteka z različnimi rekviziti (obroč, penasti črv, rokavčki, žoge in veliko igrač). Cena je približno 100€ za 10 vadb (10 x 2.uri za dve odrasli osebi in otroka, vadba je eno uro ostalo pa prosto)

(odgovor članu zanu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2009 12:21:34   
banananjam
a to je ta rehbailitacijski center v lj na linhartovi....sem gledala njihovo spletno stran pa nimajo nic objavljeno, kako si jih ti kontaktirala?

lp

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.