|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grac - kam po nakupe???
6.9.2007 22:01:44   
naraščaj
Ojla,
jutr se z user posted image  odpravljava v Grac po nakupih za user posted image . Kam se nama splača it? Poleg tega zelo slabo poznava Grac. Bla sva že v Ikei, in v trgovskem centru v katerem je H&M, C&A. A so kje v bližini Toys, Babyone in še kaj podobnega? Poleg tega me zanima a je tam tut KIKA, in XXl Lutz. Če poznate približno te trgovine,mi prosim mal napište kje jih približno najdeva, da ne bova preveč časa zgubljala z iskanjem.
Hvala za vašo pmoč.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grac - kam po nakupe???
6.9.2007 22:03:22   
Jančika_
Toys je poleg tistega kompleksa, kjer je H&M (West Center, blizu Ikee, pri krožišču tik pred Gradcem), skupno parkirišče imajo. Za ostalo pa žal ne vem.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 22:32:36   
Alina_alin
Za Kiko je tudi izhod iz krožišča - je tabla. Iz MB strani, ko pripelješ v krožišče - prvi izvoz je za IKeo, drugi za Kiko. Ta drugi je tudi za Babyone. Naprej slediš napisom.
Toys pa kot je napisala Jančika.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 22:41:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
Ta drugi je tudi za Babyone.

Kaj pa je to zaena štacuna? Sploh ne poznamuser posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 22:41:43   
naraščaj
joj, punce zlate ste. Hvala vam. Tak bova vsaj mal hitrej najdla. Nočko vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?