|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste ki delate tudi popoldan,kako vrtec
6.9.2007 20:36:22   
Anonimen
Mene zanima če je katera mamica tukaj, ki dela tudi popoldan, sobote in nedelje, kako si skombinirate, tisti teden, da sploh kaj vidite otroka??

Jaz če delam popoldan delam od 15-21.30, torej malega ne vidim ne  pred in ne po službi, le v vrtec ga peljemuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste ki delate tudi popoldan,kako vrtec
6.9.2007 21:00:22   
*sanela*
Jaz delam en teden zjutraj in en teden popoldne.
Ko delam popoldne ga mam kar doma, tako da obiskuje vrtec vsak drugi teden. Popoldan je pa v varstvu pri noni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 22:28:49   
Magi*
hojla, moj urnik sicer ni fiksen, imam pa "v sezoni" precejkrat popoldne in tudi kako soboto, večinoma kar od jutra do večera (do 20.40, pa potem še dobre pol ure do doma). jah nič, mi jo peljemo v vrtec (oz prej v varstvo) in jo takrat pač rihta samo mož. potem pa nadoknadiva zamujeno. je pa težko, ker vidiš da te otroček zelo pogreša. in obratno.

res pa je, da imam tako npr 3 tedne potem pa kake 3 tedne normalno, pa spet npr 4 tedne...po koncu "sezone" pa imam bolj na izi in sem doma normalno (kake 3 mesece poleti in 1 mesec pozimi). torej ni nek ustaljen urnik.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2007 7:58:40   
Špacka

Delam tudi popoldne, predvsem v glavni sezoni se kar konstantno rotiram....Tisti teden je kar tečno, ker mož pred 17 uro ne pride domov, tako da, zjutraj jo peljemo v vrtec, iskat jo grejo moji starši in počaka pri njiju, da pride mož. Kakšen dan prakticiramo tudi tako, da je dopoldne doma pri meni, preden grem v službo jo peljem k moji mami, ki je v tistem času že doma.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 20:55:01   
Zala01
Imam tako službo,da enkrat do dvakrat na teden delam tudi popoldan (enako tudi mož),takrat je sinček v popoldanskem vrtcu.Dopoldan je pač z nama,v vrtec ga peljeva ob 12h.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 13:19:04   
Vesna
živjo janja,koliko pa je star tvoj otrok in s kje si?

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?