Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste ki delate tudi popoldan,kako vrtec 6.9.2007 21:00:22
|
|
|
|
*sanela*
|
Jaz delam en teden zjutraj in en teden popoldne. Ko delam popoldne ga mam kar doma, tako da obiskuje vrtec vsak drugi teden. Popoldan je pa v varstvu pri noni.
|
|
|
|
RE: Tiste ki delate tudi popoldan,kako vrtec 6.9.2007 22:28:49
|
|
|
|
Magi*
|
hojla, moj urnik sicer ni fiksen, imam pa "v sezoni" precejkrat popoldne in tudi kako soboto, večinoma kar od jutra do večera (do 20.40, pa potem še dobre pol ure do doma). jah nič, mi jo peljemo v vrtec (oz prej v varstvo) in jo takrat pač rihta samo mož. potem pa nadoknadiva zamujeno. je pa težko, ker vidiš da te otroček zelo pogreša. in obratno. res pa je, da imam tako npr 3 tedne potem pa kake 3 tedne normalno, pa spet npr 4 tedne...po koncu "sezone" pa imam bolj na izi in sem doma normalno (kake 3 mesece poleti in 1 mesec pozimi). torej ni nek ustaljen urnik.
|
|
RE: Tiste ki delate tudi popoldan,kako vrtec 7.9.2007 7:58:40
|
|
|
|
Špacka
|
Delam tudi popoldne, predvsem v glavni sezoni se kar konstantno rotiram....Tisti teden je kar tečno, ker mož pred 17 uro ne pride domov, tako da, zjutraj jo peljemo v vrtec, iskat jo grejo moji starši in počaka pri njiju, da pride mož. Kakšen dan prakticiramo tudi tako, da je dopoldne doma pri meni, preden grem v službo jo peljem k moji mami, ki je v tistem času že doma.
|
|
|
|
RE: Tiste ki delate tudi popoldan,kako vrtec 7.9.2007 20:55:01
|
|
|
|
Zala01
|
Imam tako službo,da enkrat do dvakrat na teden delam tudi popoldan (enako tudi mož),takrat je sinček v popoldanskem vrtcu.Dopoldan je pač z nama,v vrtec ga peljeva ob 12h.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?