|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: strah me je..
7.9.2007 8:58:04   
Blejka26
miška je kar pridno spala,sam se mi je ob dveh zbudila in sem ji dala malo čaja,pol pa ni hotela zaspat,ob treh sem jo nesla v dnevno in ji pripravila kakav in ga je prav pridno spila-ne veliko ampak vsaj nekaj.In nič ni bruhala samo pol se je pokakala-seveda driska,toda potem sva kar hitro zaspali.Sedaj zjutraj pa je normalno jedla čokolešnik..tko da mislim da je sedaj vse to prebolela.Upam,čeprav me je še vedno strah da kaj pobruha.Sevedasmo matere take da nas vsaka stvar skrbi,kar pa mislim da je čisto normalno-za to pa smo matere.user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.9.2007 9:05:08   
*sanela*
Vesela sem da je tvoja punčka boljše user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.9.2007 9:17:36   
dana
Meni je zdravnik rekel, da se ne sme dajati mleka in mlečnih izdelkov prva dva dni ko otrok bruha. Karkoli zaužije vedno v majhnih količinah po žlički. Za pitje sem mu dajala kar komarček, janež in kamilico - instant čaj. Smo pa tudi mi dobili napotnico za bolnico če bi čez noč še naprej bruhal, samo se je k sreči ustavilo.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.9.2007 9:22:28   
Lenny
Super! Lep dan kljub grdemu vremenu!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.