Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 14:52:57
|
|
|
|
india
|
Res je zlata, mala lepa pupa,...pa ne skrbi, je zadovoljna, sta, nič ji ne manjka, ritko ima suho in vse okoli nje je lepo in prav. Taka bo, dokler se ji bo godilo vse tako kot se ji sedaj. In, ....uživajte ob njej, res je :angel:, lep pozdrav, miška:miska:
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 14:56:20
|
|
|
|
Blink1
|
Pravi mali :angel: Kar potrkaj Mojca:) Moja mala je tudi pridna :bravo: že od začetka...tako da mislim, da se bo Lea lepo držala kar naprej9nebesa
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 15:37:34
|
|
|
|
Ro-La
|
Tudi Lanej je bil vedno priden, ponoči spal, sedaj pa je še samo priden:bravo:, ponoči pa več ne spi tako kot je treba:(( Upam da bo pri vas vedno tako ostalo:)
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 15:38:50
|
|
|
|
Teni_
|
Ja Mojca, je bila naša Teja tudi takšna. Je kar naprej spala. Se je zbudila, sem jo nahranila in je zaspala nazaj. Ko je spala, si jo lahko dvignil na roke, pa se niti slučajno ni zbudila. Pe še bi tankerji mimo vozili se ona ne bi zbudila. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 15:55:59
|
|
|
|
Urša
|
Pridna! 9nebesa9nebesa9nebesa Nika je bla tud taka, nobene pozornosti ni rabila... redko smo jo po rokah nosili, vsi so mi govorili, da sploh ne vem, da jo imam... Me zanima kako bom doživljala naslednjega :duda:, če bo popolno nasprotje... Jst namreč še ne vem (trkam) kaj to pomeni nespanje ponoči. :ups:
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 16:38:47
|
|
|
|
Sarina
|
:bravo::bravo::bravo: Lea!!!:angel::angel::angel: Tudi mi nismo nikoli rabli vstajat ponoči 9nebesa- hvalabogu za take :angel::angel::angel:
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 17:25:43
|
|
|
|
ninca
|
:love::love::love::love: :bravo::bravo::bravo::bravo: za malo :angel:
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 17:49:46
|
|
|
|
Pupica
|
:bravo::bravo:za malo Leo:bravo::bravo: tudi naša je prespala prva dva meseca, sedaj pa zelo radovedno gleda vse naokrog9nebesa
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 19:00:19
|
|
|
|
SANDY
|
No vidš, važn da je pridna in predvsem zdrava!! :metulj:
|
|
|
|
najbolj pridna pupa na svetu 25.11.2004 19:02:41
|
|
|
|
ZARA
|
jap MOYCA, to so pa puncke...moja se zdej spi po 3x na dan samo da je ziva za znoret...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?