|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog v Kranju
6.9.2007 10:44:31   
lik
Priporocajte mi dobrega in predvsem poslusnega ginekologa v Kranju oziroma okolici.Trenutno sem pacient dr.Strazarjeve,ker pa mi kljub tezavam ne zeli napisati bolniske(ker je plod ok)zelim zamenjati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog v Kranju
6.9.2007 11:08:35   
N _ B
Med 07.00 in 08.00 pokliči na 04 2082-813, razloži situacijo in ti bodo povedali, kateri od g še sprejema. Glede na to, da si nosečka bi te moral vzet prioritetno. Le v Šk. Loko potem pokliči, da pošljejo tvoj karton v Kr.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 11:58:33   
Anonimen
Je kar nekaj mladih,prijaznih ginekologov.Izberi  Virantovo ali Urha ali rantovo,...

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 12:10:42   
Anonimen
V ZDJU STA ŠE PODLIPNIKOVA k men ni ok, pa Vrabičeva k se mi pa zdi ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 12:13:55   
viv_
Meni je Stražarjeva brez problema dala bolniško, ko sem jo rabila. Sploh mi je ona super. Pa všeč mi je, ker ni nikoli komplicirala.

Ampak, pri njej so mnenja zelo deljena, eni jo ful pohvalimo, eni jo pa ful šimfajo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 12:44:27   
Peli
Men je Stražarjeva kar OK, no mal je odvisn od dneva..., men kje 1. kar takoj dala bolniško, ko pa sm mela določene težave, me je tud hitro naprej poslala...
Kar pa se tiče KR gin. mi je od tistih kar jih poznam všeč dr. Urh.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 12:55:30   
aluš
Meni je Vrabičeva kar fajn zaj.... drugo nosečnost, jaz sem takrat rekla, da je za tiste, ki so v menopavzi najbrž strokovnjak, za nosečnice pa ne vem - še UZ ni znala sama  naredit, sta ga skupaj s Podlipnikovo delali, pa še so me potem v porodnišnici zmerjal, kaj sta gledali. Me je potem Urh v porodnišnici "reševal". Sem sedaj pri njem, mislim, da ima polno, čeprav je mene takrat vzel (sem ga osebno lepo prosila na viziti po porodu).

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 13:26:07   
benika
V KR je stanje se mi zdi trenutno tako;

Virantova je na porodniški, Podlipnikova gre v pokoj.

Na razpolago imaš še
dr. Handžarja (moj G, je user posted image , nič ne komplicira)
dr. Urha (je eden najbolj prijaznih, vendar se mi zdi, da novih pacientk ne sprejema)
dr. Rant Hafner (je tudi ful prijazna)
dr. Lavrič (star ko zemlja, precej neprijazen)
dr. Riznar (najboljši diagnostik, kot človek pa živ obup)
dr. Gregorač

ostalih se ne spomnim.

Za zadnje tri sem 100% da sprejemajo nove pacientke, najbolje bo pa, da pokličeš v porodnišnico, kjer ti bodo pomagali.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 13:36:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

V KR je stanje se mi zdi trenutno tako;

Virantova je na porodniški, Podlipnikova gre v pokoj.

Na razpolago imaš še
dr. Handžarja (moj G, je user posted image , nič ne komplicira) je kar dober
dr. Urha (je eden najbolj prijaznih, vendar se mi zdi, da novih pacientk ne sprejema)res super gin.
dr. Rant Hafner (je tudi ful prijazna)
dr. Lavrič (star ko zemlja, precej neprijazen)pa sto let za cajtom, je glih še za stare mame pregledovat
dr. Riznar (najboljši diagnostik, kot človek pa živ obup) res čist adijo
dr. Gregorač tud zadn čas da gre v penzijo

ostalih se ne spomnim.

Za zadnje tri sem 100% da sprejemajo nove pacientke, najbolje bo pa, da pokličeš v porodnišnico, kjer ti bodo pomagali.

dr.Malgajeva tud podn!!!
če smem mal po svoje komentirat user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 13:45:06   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Meni je Stražarjeva brez problema dala bolniško, ko sem jo rabila. Sploh mi je ona super. Pa všeč mi je, ker ni nikoli komplicirala.

Ampak, pri njej so mnenja zelo deljena, eni jo ful pohvalimo, eni jo pa ful šimfajo.

eh simfamo...ko se ti na lastni kozi kej nardi, mar naj bi hvalili...pa tud simfam ne,sam povem kaksna dejansko je...in ce njena sodelavka lahko potrdi njeno povrsnost, potem vemo kje smo...tiste,ki ste imele ok nosecnosti in ni bilo tezav,pa verjamem,da je ok...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2009 10:04:46   
ivy@
pozdravljeni...jaz bi vas pa prosila če mi lahko svetujete katera ginekologinja je dobra v škofji loki.sedaj imam dr stražarjevo,vendar sem naredila test nosečnosti in je bil pozitiven,njej pa ravno ne zaupam,pa tudi kličem jo že 2 dni pa jo nemorem dobit,zasedeno ima po eno uro ali še več ali pa zvoni in se ne oglasi.prosim za odgovore,ker bi se rada čimprej naročila na 1.pregled

lep pozdrav!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2009 14:20:59   
ShopGirl
Podlipnikova gre v pokoj? Jst sm njena pacientka pa nč ne vem o tem...Mogoče veš kdaj naj bi šla? Sicer grem pa itak kmal na pregled pa lahko tut sama vprašam user posted image  Drugače je pa ona meni, odkar sem noseča, zelo v redu. Nimam nobene pripombe. Samo pohvale!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2009 0:51:52   
blondy_81
Shopgirl, a ti si tud od Podlipnikove pacientka? Jst sem tud pri njej. Pa nič ne vem o kakšnem pokoju. Sicer je oseba, ki je pisala, da gre Podlipnikova v pokoj, to napisala leta 2007, tko da verjetno to ne bo držalo.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2009 12:00:27   
ShopGirl
Obe njeni pacientki in obe mava rok decembra user posted image  Zgleda si je Podlipnikova premislila glede upokojitve user posted image  Še dobro, kr naj ostane...!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2009 8:53:45   
Ploha
kaj pa dr. Rejlič v Kr P..meni je zelo všeč, prijazen, poslušen, pa dober.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.10.2009 12:02:37   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: ivy@

pozdravljeni...jaz bi vas pa prosila če mi lahko svetujete katera ginekologinja je dobra v škofji loki.sedaj imam dr stražarjevo,vendar sem naredila test nosečnosti in je bil pozitiven,njej pa ravno ne zaupam,pa tudi kličem jo že 2 dni pa jo nemorem dobit,zasedeno ima po eno uro ali še več ali pa zvoni in se ne oglasi.prosim za odgovore,ker bi se rada čimprej naročila na 1.pregled

lep pozdrav!

v Škofji Loki je meni super Igličarjeva (mislim, da sta samo Igličarjeva in Stražarjeva tukaj), če se ti pa ni odveč zapeljat do Železnikov, bo pa po novem Urh v Železnikih delal, bi se pa jaz kar tam naročila, če ne bi bila z Igličarjevo zadovoljna user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.10.2009 15:24:57   
blondy_81
dr. Rejlić je odličen ginekolog. Ko sem bla v kr. porodnišnici 2 tedna nazaj je bil moj sobni zdravnik in se res poglobi in ti vse razloži kar ti ni jasno in te muči.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.10.2009 19:28:25   
macka27

Pozdravljena,

Glede dr. Rejlić-a se strinjam, je bil moj sobni zdravnik ko sem rodila in je bil res res fajn.user posted image
Drugače je pa moja genikologinja dr.Virantova, res super super genikologinja je ne zamenjam :-)user posted image

Dr.Rizner mi je tudi vredu genikolog, ko sem bila noseča se je edino on poglobil v pretoke v popkovnici,..itd. kot osebnost mi pa ni lih , mi je preveč hmmm  mrk user posted image

Nushy

Neposredna povezava do sporočila: 18
29.10.2009 8:53:31   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Shopgirl, a ti si tud od Podlipnikove pacientka? Jst sem tud pri njej. Pa nič ne vem o kakšnem pokoju. Sicer je oseba, ki je pisala, da gre Podlipnikova v pokoj, to napisala leta 2007, tko da verjetno to ne bo držalo.

Tudi jaz sem njena pacientka in lahko povem, da zagotovo ne gre še v pokoj. Je bila celo prisotna pri porodu pri prvi hčerki, morda pa bo celo jutri spet prisotna pri rojstvu druge hčerke.

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?