|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in endometrioza
6.9.2007 8:19:16   
Anonimen
Rada bi vprašala tiste, ki so jim ugotovili endometriozo, ali so imele težave z zanositvijo in donositvijo?
Ali pa tiste, ki ste zaradi te bolezni šle na umetno oploditev, ali ste imele zaradi tega kakšne težave.
Imam namreč kar hudo endometriozo in me je strah, da bom imela pri umetni oploditvi zaradi tega več težav v nosečnosti, če bo do nje prišlo.
Najlepša hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in endometrioza
6.9.2007 8:42:31   
Estrella*
Sama sicer nimam te težave jo ima pa sodelovka. Bila je že na 2 opreacijah(laporoskopsko). Z zanositvijo ima težave, ker je ji je obakrat ko je prenehala s KT, ponovilo v 1 mesecu, tako, da ni uspela zanosit. Je pa res, da se njej jačniki ne odzivajo pravilno in si bo morala pomagati verjetno s hormonskimi tabletami.
Statistika nekako kaže da je okoli 50% žensk z endometriozo že v štartu neplodnih. Vendar, če nimaš težav z jajčniki(imašO) ne bi smel biti problem zanosit. Pravijo, da je nosečnost najboljša metoda zdravljenja endometrioze.
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 9:12:32   
Naty*
anonimna pri meni je bil sum na endometriozo, vendar so z laparo in histeroskopijo ugotovili, da ni nič. Pred tem sem se pozanimala o vsem in je moja G rekla, da ene z lahko obliko sploh ne morejo zanosit, medtem ko pa ene, ki imajo zelo hudo obliko nepričakovano zanosijo in donosijo brez kakršnihkoli problemov.

Upam, da boš tudi ti ena od njih in držim pesti, da ti čimprej uspe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 10:10:13   
spelka12
Več o tem imaš na strani zanositev-težave z zanositvijo-endometrioza.
Tam boš sigurno izvedela vse kar te zanima.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 10:41:22   
Lupita
A se endometrioza ugotovi samo na laparoskopiji ali jo je mogoče videti z ultrazvokom in HSG? Jaz sem imela oboje OK, ampak ker nekaj nekje ne štima, imam paranojo na vsako stvar??? Kje ti torej ugotovijo to hudobo?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 10:51:33   
spelka12
Meni se jo je že malo videlo na ultrazvoku.
Odkrili so mi nekaj majhnih žarišč.
Ampak ko sem šla pa na laparo.surprize,surprize-povsod endom.,vse zlepljeno skupaj...Ne bom preveč nakladala-pejd na tisto stran ko sem ti jo napisala pa nas kej vprašej.
Jaz grem tud tja.Pa,pa.
Pa veliko sreče pri vsem.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 11:57:27   
liva
Jaz pa bi ti rada povedala nekaj optimističnega. Sama sem z močno endometriozo in še nekaterimi drugimi težavami zanosla v 2 ivf postopku in zaradi endometrioze v nosečnosti nisem imela težav. Čez tri tedne pa bi naj prvič končno stisnila k sebi svojega user posted image . Pot do tega je v primeru endometrioze res daljša, nikar pa ne obupuj!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 12:34:13   
spelka12
Liva user posted image super vzpodbuda.

(odgovor članu liva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2007 19:32:16   
lejla007
Joj, Liva, res full lepo, da nas takole pomiriš user posted image

Tudi sama imam žarišča endometrioze, hujši problem sta endometrioma na obeh jajčnikih user posted image
Še ne vem, pri čem sem, izvem pa verjetno naslednji teden, ko sem naročena pri G.

LP

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?