Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 8:42:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Sama sicer nimam te težave jo ima pa sodelovka. Bila je že na 2 opreacijah(laporoskopsko). Z zanositvijo ima težave, ker je ji je obakrat ko je prenehala s KT, ponovilo v 1 mesecu, tako, da ni uspela zanosit. Je pa res, da se njej jačniki ne odzivajo pravilno in si bo morala pomagati verjetno s hormonskimi tabletami. Statistika nekako kaže da je okoli 50% žensk z endometriozo že v štartu neplodnih. Vendar, če nimaš težav z jajčniki(imašO) ne bi smel biti problem zanosit. Pravijo, da je nosečnost najboljša metoda zdravljenja endometrioze. Srečno
|
|
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 9:12:32
|
|
|
|
Naty*
|
anonimna pri meni je bil sum na endometriozo, vendar so z laparo in histeroskopijo ugotovili, da ni nič. Pred tem sem se pozanimala o vsem in je moja G rekla, da ene z lahko obliko sploh ne morejo zanosit, medtem ko pa ene, ki imajo zelo hudo obliko nepričakovano zanosijo in donosijo brez kakršnihkoli problemov. Upam, da boš tudi ti ena od njih in držim pesti, da ti čimprej uspe!
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 10:10:13
|
|
|
|
spelka12
|
Več o tem imaš na strani zanositev-težave z zanositvijo-endometrioza. Tam boš sigurno izvedela vse kar te zanima.
|
|
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 10:41:22
|
|
|
|
Lupita
|
A se endometrioza ugotovi samo na laparoskopiji ali jo je mogoče videti z ultrazvokom in HSG? Jaz sem imela oboje OK, ampak ker nekaj nekje ne štima, imam paranojo na vsako stvar??? Kje ti torej ugotovijo to hudobo?
|
|
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 10:51:33
|
|
|
|
spelka12
|
Meni se jo je že malo videlo na ultrazvoku. Odkrili so mi nekaj majhnih žarišč. Ampak ko sem šla pa na laparo.surprize,surprize-povsod endom.,vse zlepljeno skupaj...Ne bom preveč nakladala-pejd na tisto stran ko sem ti jo napisala pa nas kej vprašej. Jaz grem tud tja.Pa,pa. Pa veliko sreče pri vsem.
|
|
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 11:57:27
|
|
|
|
liva
|
Jaz pa bi ti rada povedala nekaj optimističnega. Sama sem z močno endometriozo in še nekaterimi drugimi težavami zanosla v 2 ivf postopku in zaradi endometrioze v nosečnosti nisem imela težav. Čez tri tedne pa bi naj prvič končno stisnila k sebi svojega . Pot do tega je v primeru endometrioze res daljša, nikar pa ne obupuj!
|
|
|
|
RE: nosečnost in endometrioza 6.9.2007 12:34:13
|
|
|
|
spelka12
|
Liva super vzpodbuda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?