|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Magda Strazar-slabo pocutje
6.9.2007 8:05:28   
lik
CAO PUNCE!!
Potrebujem vaso pomoc.Zabredla sem v totalno slabo pocutje.Vrti se mi,glavo mi bo dobesedno razneslo,omedlela sem ze,nespecnost me daje,pa se kaj bi se naslo.Prva nosecnost je bila super in brez tezav.Ker mi ni bilo jasno od kje taksni simptomi,sem obiskala splosnega zdravnika.Poslala me je na testiranja za sladkorno,poslala me je tudi na ekg in ultrazvok srca,kri mi je dala pregledat maksimalno kar se da,pretipala mi je celo telo,pa ni nasla drugega razloga za tako slabo pocutje,kot nosecnost samo.Pravi,da imajo nekatere nosecnice se grozlivejse tezave.V bistvu mi je dejala,da potrebujem veliko pocitka(pristala sem na krajsi bolniski stalez)in izogibanje stojecemu polozaju,ker mi pac pride slabo,da se moram usedeti,ali pa padem skupaj.
To pa ne gre,ker v sluzbi stojim 8 ur.Sem frizerka v zelo obiskanem salonu,tako da se najveckrat nimam casa odpociti niti 10 minut,se obrok na hitro zmecem v usta.Noseca sem sele 15 tednov,vendar je jasno da svojega dela ne morem opravljati,ker skodujem sebi in otrocku.
DR.STRAZARJEVA menda ni radodarna s talanjem bolnisk,zato ne vem kako naj se lotim tega,da ne bo mislila da blefiram,pa se nisem clovek ki bi prav stokal in prosil.
Ima katera podobne izkusnje z taksnim pocutjem oz. to ginekologinjo,ker bi resnicno potrebovala njeno priporocilo za bolniski stalez.Moja sluzba je pac taksne,da je problem z bolniskami pa tudi dopusti.
P O M O C   P R O S I M  !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.Magda Strazar-slabo pocutje
6.9.2007 8:26:42   
N _ B
Vodila je mojo 1. nosečnost in pred 5-imi leti sem dobila stalež iz zdravstvenih razlogov. Celo nosečnost je bilo vse ostalo "bp" (po njeno), le ob koncu se je izkazalo, da je bila napačno in površno vodena nosečnost. Spregledala je očitne znake preeklampsije in hvala bogu se je zame in user posted image  dobro končalo.

V dobro tebe in tvojega otročka ti svetujem, da zamenjaš g, dokler je še čas.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 8:39:51   
dory
vodila je tudi mojo nosecnost.....hg je bil vedno ful visok, vedno se mi je vrtelo, slabo pocutje, na koncu nisem mogla niti vstat vec brez bolecin....po njeno sem koplicirala in pretiravala, saj je bilo vse v najlepsem redu....sele ko sem uporabila veze,da sem prisla 1m prej na ctg so videli,da je treba pod nujno ukrepat, ce hocejo resit tako otroka kot mene....za las se je seslo....torej dr.strazarjeva je ze ostala brez licence, sprasujem se,na kaksen nacin jo je dobila nazaj...ce je s tabo vse ok je ful dobra ginekologinja, ce pride do tezav zataji....ze prej sem slisala ogromno kritik na njen racun, veliko otrok je ze zasustrala, ko se je zgodilo tudi meni, nimam vec opravicil...

ce imas rada sebe in se posebej,ce ti je kaj do otroka, bos za oba primerno poskrbela in se ne prepuscala nestrokovnosti neke takozvane G....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 8:43:51   
Daschi
Žal moram tudi jaz napisati isto. Tudi jaz sem hodila k njej na preglede med prvo nosečnostjo in tudi pri meni je bilo ves čas vse bp, na koncu pa se je izkazalo, da ni. Če se takrat z možem ne bi sama odločila in odšla v porodnišnico, bi se najbrž slabo končalo vse skupaj.
Seveda sem zamenjala gin. takoj, ko je bilo mogoče.
Tudi jaz ti svetujem, da menjaš gin. Čim prej.
pa vse dobro!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 9:07:25   
mojčca
Moj nasvet - hitro zamenjaj ginekologa.

Ko sem prišla v prvi nosečnosti z hudo krvavitvijo v 20 tednu v porodnišnico, me je hotela poslati domov. Seveda nisem hotela iti, tako da me je že morala sprejeti. No, ko sem drugi dan to razlagala sobnemu zdravniku, pa me je samo čudno pogledal, kako me je s tako krvavitvijo pošiljala domov user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 9:18:08   
ElaM
Čimprej jo zamenjaj.
Sicer osebno nimam izkušenj z njo, hvala bogu, sliši se pa o njej in njeni šlampariji take zgodbe, da čimdlje od nje za dobro tebe in tvojega otroka.
Srečno.

:)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 9:27:25   
Miska2
Pridružujem se mnenju predhodnic - sama sem hodila k njej, vendar sem jo zamenjala, ko sva začela načrtovati nosečnost. Ko sem bila tam, je bilo vse "zelo lepo" (k sreči nisem imela težav), me je pa popolnoma minilo, ko sem se nekajkrat hotela naročiti za pregled in je telefon zvonil v prazno po več kot dva tedna skupaj! Torej ... kar pogumno drugam :)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 9:29:05   
Anonimen
Uf raje ne bi o njej.Jaz sem ji jokala,da ne morem sedeti v službi,ker so me vezi bolele.Ona pa je samo rekla,da je s plodom vse v redu in da ostalo ne šteje.No ok,je rekla,naj vam bo 14 dni staležauser posted image
Potem sem se takoj prepisala k Dr.Virantovi.

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 9:46:17   
*Uršula*
jaz sem pa zelo zelo presenečena nad vašimi odgovori. Vodila je tudi mojo 1 nosečnost - vse je blo ok. Kadar sem rabila bolniško sem jo dobila, kadar sem rabila pregeld pred naročeno posvetovalnico sem lahko takoj prišla, napotnice še sedaj dobivam brez slabe volje in mi je sploh zakon ginekologinja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 9:50:48   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: *Uršula*

jaz sem pa zelo zelo presenečena nad vašimi odgovori. Vodila je tudi mojo 1 nosečnost - vse je blo ok. Kadar sem rabila bolniško sem jo dobila, kadar sem rabila pregeld pred naročeno posvetovalnico sem lahko takoj prišla, napotnice še sedaj dobivam brez slabe volje in mi je sploh zakon ginekologinja.

Tako je bilo tudi pri meni. Vse ok, nobenih težav.....dokler se na koncu niso borili za moje življenje. Ko so pregledali mat. knjižico in karton se je pa izkazalo.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 9:53:30   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: *Uršula*

sej pri meni je blo enako...ona je fantasticna,dokler ne pride do tezav...takrat zataji...ma to ve itak ze cela gorejnska....

sploh pa,ko se zgodi tebi in tvojemu otroku, ne najdes vec opravicila!!!!!!

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2007 10:21:18   
lik
Vsem hvala za odgovore.Saj pravim,da se je slisalo marsikaj,ampak prva nosecnost je potekala super in nisem potrebovala njenih dodatnih bolniskih uslug.Sedaj pa me resno skrbi.Kateri ginekolog v Kranju ali pa okolici pa je dober in na prvem mestu poslusen za tezave?PROSIM PRIPOROCAJTE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2007 10:28:31   
Tanayya29
Jst o njej ne bom zgubljala besed,ker imam tudi jaz slabe izkušnje z njo...
Jaz takoj,ko sem zanosila sem si poiskala novega G. Sicer v Kranju nič ne poznam,hodim pa v Medvode k dr. Jurci,ki je po mojem mnenju eden najboljših G...
Verjetno si že slišala kaj o njem..če ti Medvode niso predaleč se splača,res!
Sicer je zelo zaseden,ker dela v Trbovljah in na Jesenicah,vendar v Medvodah mislim,da še sprejema...

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2007 10:42:23   
N _ B
Pohvalijo dr. Rantovo, Virantovo, Urha, Handžarja... Sem se precej potikala tam in z nikomer nimam slabih izkušenj. Kogarkoli v Kr porodnišnici boš izbrala bo boljši. Po prijaznosti mogoče ne, po strokovnosti pa sigurno.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2007 10:49:40   
tintin
Jaz ti priporočam dr. Rantovo. Je zelo prijazna in strokovna, tudi za bolniško ni problem, če se slabo počutiš oz. je kaj narobe. Tudi Virantova ni slaba, ampak je na porodniški do oktobra.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2007 11:53:33   
dory
tudi jaz imam rantovo in je fajn...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2007 16:12:13   
mana25
Mislim da glede na to, da imaš v službi stik z raznim preparati za lase od trajne,do
peroksida,barv, ki vsebujejo strupene in rakotvorne snovi G ne bi smela razmišljat
ali dati bolniško ali ne.Sploh če je zraven še slabo počutje.

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.9.2007 17:05:26   
anči13
olja. tudi jst ti svetujem,da si čimprej najdeš drugega ginekologa. jst sm o njej slišala same slabe stvari. prijateljica je noseča 7 mesecev in ji je še zdaj slabo,vse zbruha,pa ji ni dala niti svečk za slabost,kaj da bi jo poslala v bolnico.po enem mesecu bolniške je pa morala nazaj delat.
pojdi v kranj,zelo hvalijo urha in virantovo,ki je baje že iz porodniške.

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?