Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
zna bit da si bla noseča in je tole spontani splav
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sem naredila par testov medtem, ko mi je izostajala M, pa so bili negativni.
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:11:28
|
|
|
|
StBarbara
|
hm...pred dvema mesecema sem imela zgodnji spontani splav, pa je bilo podobno, kar močna krvavitev, malo večji kosi in bolečine...sam test je pa bil pozitiven pri meni.
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi led pomagal zaustaviti krvavitev?
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:17:45
|
|
|
|
belavrtnica
|
Led ne vem če je primeren, lahko se prehladiš.
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:22:27
|
|
|
|
tinkamiška
|
Njbolje je, da miruješ, ampak, če imaš slab občutek pa pojdi raje v ZD...boljše, da veš, da je vse vredu, kot, da si v dvomih in bi mogoče res šlo kaj narobe... Tinka
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:50:03
|
|
|
|
lindy
|
ja krvavitev ponavadi zaustavi led, položi si ga ne trebuh, mi je ravno zadnjič znanka razlagala, da so ji tako ustavli krvavitve po porodu! Upam, da bo bolje...
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:57:11
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz bi pa kar h zdravniku šla.
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 6.9.2007 2:30:36
|
|
|
|
mojca345
|
no temu bi jaz rekla, malo močnejša menstruacija. poznam to. boli me ko hudič vsaki mesec in tudi mi gredo ven kosi strjene krvi.
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 6.9.2007 8:48:04
|
|
|
|
Shani
|
Lahko si imela polipe in je zaradi tega prišlo do nenadne krvavitve in tudi do večjih kosov, saj pri meni je bilo tako pred tremi meseci, da sem tretji dan M imela nenormalne krvavitve ter iz mene so padali tudi nenormalni kosi in razlaga je, da sem imela v maternici polipe. Meni se je potem umirilo 6 dan in od takrat sem imela zopet normalne M. Tudi meni je zamujala M 9 dni in sem delala teste pa nisem bila noseča ampak sem dobila hudo M. Počivaj in počakaj če se ti ne bo umirilo pa pejd k zdravniku oz. pokliči svojo G in nej te pregleda v naslednjem cikluso če je maternica čista.
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 7.9.2007 15:42:33
|
|
|
|
Lamelca
|
Tudi pri nas imamo izkušnje z hudo krvavitvijo in s še hujšimi bolečinami. Moja G. mi je svetovala da naj, ko se mi začne M , grem lepo v lekarno in naj kupim NAGLESIN-S, za začetek vzamem dva nato po potrebi po enga na 8-10 ur. In dekleta,da veste to se popolnoma obnese! Prej nisem mogla tud na WC ne ker sem umirala od bolečin po NAGLESINU-S pa je dan tekel veliko lažje, morda celo za malenkost zmanša krvavitev, tako da je potem kakšen dan dlje vendar so super pa še brez recepta se jih da dobit! Poskusite
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kaj pa seks v zrelejših letih?Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......