|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ma jaz bi mu kar vrat zavila :(
5.9.2007 20:37:30   
mala maja
mislm tale moj brat je od user posted image user posted image

vse mu je težko narest, nikamor ne gre z mano, da bi skupaj urejala za dedka dom in prodajala hišo. In ko kaj naredim se dere v telefon ko nor, da se ga sliši še 2 km okoli.user posted image user posted image   sam za denar mu jeuser posted image user posted image

Ne bom naredila koraka več za nobeno stvar pa naj sam rihta in bo vse po njegovo, sej moj čas in trošenje bencina in denarja za parkirnine....tako in tako nič ne štejeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :(
5.9.2007 20:46:20   
principessablu
ej,da te malo potolažim,tudi moj brat je enak,brez občutka za karkoli,ne pomaga o ničemer,razen če mu to 100 krat rečeš,pa še to moram pol poslušat cel life,tako da se ne splača sekirat,niti prosit,niti nič,da o svojih starših ne govorim...ti se lepo pomiri,natoči si kozarček vina,udihni in reči sama sebi da si najboljša pa dej vse od sebe,kot da njega ni,en dam bo to celo cenil,ko bo dojel,da je sam...naredi to zase in za dedka...user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 21:08:05   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu
naredi to zase in za dedka...user posted image

sej delam, sam kaj ko vedno pol takratko potegnem, pa če se še tolk žrtvujem.user posted image user posted image

mah v rit nej gre. Od danes naprej koraka več ne v najinem imenu. Samo v mojem, če pa hočejo kaj od obeh naj pa še njega kličejo.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 22:08:11   
karmy
moj najstarejši brat je tud isti... user posted image totaln sebičnež, skopuh in materialist

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 23:45:36   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

moj najstarejši brat je tud isti... user posted image totaln sebičnež, skopuh in materialist

Karmy, a si ti mogoče moja announ sistruser posted image  - zgleda, da imava istega brata user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 9:10:31   
mojamura
jaz mam tudi 2 starejša brata....en je direkten in malce čudaški, drugi je bolj priliznjene sorte in malce zahrbten

in dokler se ne vmešavata v moj lajf so naši odnosi na nivoju

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 9:16:21   
Anonimen
Očitno nas je kar nekaj takih, ki imamo bedake za brate, žal pa ga tadobri zmer naje**mo.

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 9:56:06   
mala maja
e točno tako. user posted image user posted image Ta kratko potegne tisi, ki se najbolj žrtvuje.user posted image  sam palica udar nazaj in to še bolj močno.

Sej drgač moj brat ni tolk slab no res ne. če bi ga rabila za kaj pomagat bi 1000% brez obotavljanja prišel.

Ampak vse mora biti po njegovo, je najbolj pameten na tem svetu. In če ni je ogenj v strehi.
Ma pol nej pa dela po svoje pa bo najbolj, jaz pa bom v svojem imenu po svojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 10:04:30   
blue sky
Tudi moj starejši brat je tak, da samo gleda, od česa bo imel kakšno korist user posted image , pomagal ti pa ne bi.

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 15:02:25   
mojamura

user posted image  malo smetim....samo probavm kaj bo sorry

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 15:23:32   
Anonimen
Pa ga zadavi, kaj pa češ druga.....

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2007 17:37:28   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ga zadavi, kaj pa češ druga.....

user posted image user posted image user posted image  sej sem napisala, da bi ga naraja.

amapk ni vreden tega, da bom šla pol zaradi njega še v zaporuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?