Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 5.9.2007 20:46:20
|
|
|
|
principessablu
|
ej,da te malo potolažim,tudi moj brat je enak,brez občutka za karkoli,ne pomaga o ničemer,razen če mu to 100 krat rečeš,pa še to moram pol poslušat cel life,tako da se ne splača sekirat,niti prosit,niti nič,da o svojih starših ne govorim...ti se lepo pomiri,natoči si kozarček vina,udihni in reči sama sebi da si najboljša pa dej vse od sebe,kot da njega ni,en dam bo to celo cenil,ko bo dojel,da je sam...naredi to zase in za dedka...
|
|
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 5.9.2007 21:08:05
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu naredi to zase in za dedka... sej delam, sam kaj ko vedno pol takratko potegnem, pa če se še tolk žrtvujem. mah v rit nej gre. Od danes naprej koraka več ne v najinem imenu. Samo v mojem, če pa hočejo kaj od obeh naj pa še njega kličejo.
|
|
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 5.9.2007 22:08:11
|
|
|
|
karmy
|
moj najstarejši brat je tud isti... totaln sebičnež, skopuh in materialist
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 5.9.2007 23:45:36
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy moj najstarejši brat je tud isti... totaln sebičnež, skopuh in materialist Karmy, a si ti mogoče moja announ sistr - zgleda, da imava istega brata
|
|
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 6.9.2007 9:10:31
|
|
|
|
mojamura
|
jaz mam tudi 2 starejša brata....en je direkten in malce čudaški, drugi je bolj priliznjene sorte in malce zahrbten in dokler se ne vmešavata v moj lajf so naši odnosi na nivoju
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 6.9.2007 9:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno nas je kar nekaj takih, ki imamo bedake za brate, žal pa ga tadobri zmer naje**mo.
|
|
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 6.9.2007 9:56:06
|
|
|
|
mala maja
|
e točno tako. Ta kratko potegne tisi, ki se najbolj žrtvuje. sam palica udar nazaj in to še bolj močno. Sej drgač moj brat ni tolk slab no res ne. če bi ga rabila za kaj pomagat bi 1000% brez obotavljanja prišel. Ampak vse mora biti po njegovo, je najbolj pameten na tem svetu. In če ni je ogenj v strehi. Ma pol nej pa dela po svoje pa bo najbolj, jaz pa bom v svojem imenu po svoje
|
|
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 6.9.2007 10:04:30
|
|
|
|
blue sky
|
Tudi moj starejši brat je tak, da samo gleda, od česa bo imel kakšno korist , pomagal ti pa ne bi.
|
|
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 6.9.2007 15:02:25
|
|
|
|
mojamura
|
malo smetim....samo probavm kaj bo sorry
|
|
RE: ma jaz bi mu kar vrat zavila :( 6.9.2007 15:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ga zadavi, kaj pa češ druga.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?