|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Denar od paketa-kdaj?
5.9.2007 20:23:33   
Anonimen
Saj vem da ni za na to temo.....pa upam da katera odgovori preden brišejo...

Kdaj bodo ta mesec izplačila denarja od paketa ob rojstvu otroka? Vem da je nekje na strani od csd Šiška pa ne najdemuser posted image
Prosim link.....

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Denar od paketa-kdaj?
5.9.2007 20:26:47   
Anonimen
Če si dala vlogo avgusta, boš dobila 15. septembra, če si dala septembra, boš dobila 15. avgusta.

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 20:26:48   
ZARA
Kaj ti bo link? Pošlji jim kakšen SMS da si že rodila, pa bo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 20:30:54   
Anonimen
Pa naj se brcnejo v rit....še vedno so podatki za avgust gor.....

Vlogo sem oddala 13.7. in avgusta NISEM dobila denarja, pa pojma nimam zakajuser posted image . zdaj pa čakam če se bodo ta mesec premaknili.......

Zarauser posted image user posted image user posted image , bi morala še njih dat na seznam za smsuser posted image .

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 21:00:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
Vlogo sem oddala 13.7. in avgusta NISEM dobila denarja, pa pojma nimam zakajuser posted image . zdaj pa čakam če se bodo ta mesec premaknili.......

A odločbo si pa dobila? Saj mora gor kej pisat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 21:34:42   
Ilije
hmmm... poznam primere, ko so dobile denar od paketa že v istem mesecu, ko so oddale vlogo, če so jo seveda oddale na začetku meseca. Mislim, da bi mogla dobit najkasneje naslednji mesec od oddaje vloge, drugače pa je res najboljš, da povprašaš na CSDju, če niso slučajno kaj zašuštrali.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 22:59:06   
ULLA K
najprej ti pošljejo odločbo, da ti denar pripada, potem pa nakažejo 15. v mesecu...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 10:17:35   
Lunca1
Jaz sem jo takrat dobila tzelo hitro, mislim da je bilo prej kot v enem mesecu.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 10:47:05   
suzanamai
Jaz sem oddala vlogo v petek 31.08., včeraj pa sem že dobila odločbo, kar nisem mogla verjet, denar pa mi je rekla da pride 15.-ega septembra, upam da res, saj je plača prišla včeraj pa kar kopni.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 10:48:31   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Če si dala vlogo avgusta, boš dobila 15. septembra, če si dala septembra, boš dobila 15. avgusta.

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

Srce, tole si pa mal zamuštralauser posted image ; hijenca ti si smešnauser posted image user posted image user posted image

Drugače ima prav, samo je verjetno mislila, če si dala vlogo septembra, boš dobila 15.oktobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 16:20:32   
soncek.djukelica
ojla,

mene pa zanima še nekaj drugega! Če grem z potrdilom od G. na CSD v oktobru, katerih 12 mesecev se šteje? Kateri je zadnji mesec, september ali oktober?user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2007 16:28:53   
metkica1
Jaz sem ravno danes klicala na CSD, ko sem videla to temo, ker me je zanimalo kdaj dobim denar. Vlogo sem oddala 22.8., odločbo dobila konec avgusta. Denar je pa rekla, da bom dobila v oktobru, jaz sem pričakovala seveda že ta mesec, pa ne bo. Rok imam 24.10. Sicer pa kadar koli sam da bodo €.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?