|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 12:15:30   
frecy
Dan!!!

Mene pa zanima če je katera iz okolice Celja, in kako je tukaj s kakšnim razmigovanjem:sloncek:, šolam za starše (za Žalec vem, da se naslednji tečaj začne mislim da 6.1.), samo če je še kje drugje prej mogoče...
Pa še za kakšno kavo:kava: bi se lahko zmenle in v živo izmenjale kakšne izkušnje.

LP MAJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 12:46:54   
frecy
Hvala, se bom pozanimala.

Jaz sem pa tudi mal Laščanke, mamo vikend na Šmohorju, pa sva s fantom razmišljala da bi se po rojstvu :duda:, kar gor preselila, sam sva se zdej premislala (nadmor.višina, pa vreme, oddaljenost...).

Še ekrat hvala, pa veliko sreče tebi in tvoji pikici!!!!

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 12:54:55   
maja&m
Živjo!

Tudi jaz sem iz okolice Celja, bolj točno iz Savinjske - Prebold.
Kar se tiče razgibavanja nimam pojma, glede šole za starše pa sem se odločila da bova s fantom šla kar v Celje. V Žalcu imajo tako trapast termin, ki nama nikakor ne ustreza-torki ob 14.30!!! Sva se pa že naročila pri sestri Pavlini in začneva 21.12. Se že veselim.:bravo:

Lp

Maja:nosecka:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 12:58:43   
frecy
Jaz sem pa zdle tud v Preboldu:bravo:, se pr fantu skrivam, ker nisem šla na predavanje.
A si doma? A grema na sprehod:sloncek:, men se sami ne da:zaspan:.

Lp

Tud Maja:nosecka:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 13:10:25   
Jančika_
Aerobiko za nosečnice imaš v Celju v fitnesu Top Fit (blizu štadiona Kladivar). Zelo fajn. Ob ponedeljkih pa je taka bolj umirjena vadba tudi v zdravstvenem domu, tam, kjer je šola za starše. To je pa zastonj. Jaz nisem hodila tja, moja sorodnica pa je bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 13:12:13   
smrček
Jaz sem tudi iz okolice Celja. V materinsko bom šla v Laško 14.12. Sem pa slišala, da v Celju baje na staromoden način učijo v materinski šoli:zmeden2:
Kdaj pa ima katera rok. Jaz ga imam 11.1. pa me zanima če bo še katera takrat rodila?

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 13:17:27   
frecy
Je pa kr neki Celjank:bravo::bravo::bravo:!!!

Zdej pa res ne vem kam bi šla v mat. š..

Jaz imam rok 18.aprila:bravo:, ampak upam da bo malo prej, saj imam jaz 6. rojstni dan in ne bi mogla dobit lepšega darila.

Lp

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 13:17:54   
Jančika_
Jah, kaj pa vem. Jaz sem bila kar zadovoljna s šolo. Gospa je res mogoče malce svečana:)-, ampak ni bilo slabo.

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 13:27:38   
frecy
No, jaz bom še vidla, se morma še s fantom zment,zarad termina, saj on dela...
Za telovadbo bom pa tud šla pogledat!!

HVALA

maja&m ki si se zdej zgubla???? Pejma mal pomigat na :)

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 19:12:36   
frecy
O fajn:bravo::bravo::bravo:!!!!
Če ne štejem utrujenosti, tu pa tam kakih glavobolov, vendar ne prehudo, sem v 9nebesa :bravo::bravo:!!!

S težo je pa tak, zaenkrat sem še kr zadovoljna, glede na to da imam tudi drugač mal probleme in morm full ahtat:pujs::pujs::pujs:, pa še full rada jem:ups:. Pršla sem iz 73 na tam 79-80kg (170cm).

Kulk si pa ti stara, pa a je to tvoja prva :duda:, in kako si ti kaj nasploh - počutje, kile, psiha...????

A metuljčki:metulj: so že???

LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   OKOLICA CELJA
25.11.2004 19:52:04   
Sneguljcica
Zivjo!:)

Jaz sem iz Celja. V solo za starse sem se narocila kar v Celje in sicer za termin, ki se zacne 14. 12.. Mal mi je sicer smotano, ker tecaj kar dolgo traja (baje kar stiri ure skupi na dan, tri dni zapored)...mene pa kar malo daje sedenje (me takoj bolijo noge ce jih nimam v luftu :ups: ) pa tud migrena me je zacela morit zadnji teden :(...pa bo ze.
Razmigavanje pa je res baje kar fino v top fitu, samo jaz sem ze itak bolj storaste in lene sorte in ostajam pri sprehodih.

Lp,
Sneguljcica (30t 7d)

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   OKOLICA CELJA
26.11.2004 8:20:51   
maja&m
Oj!

Sorry, sem prišla šele včeraj zvečer domov in nisem uspela nič na forum pokukat.
Drugače sem nekje od torka do četrtka zvečer v Lj.-še študiram.
Drugače pa sem definitivno zato,da greva na kakšen sprehod, saj se mi sami nekak ne da iti.
Zdajle grem v Žalec, moram iti v labaratorij in majckeno po nakupih, potem pa spet pridem na forum.

Upam,da boš gor,pa da še kakšno rečeva.

Do takrat pa en lep nosečniški pozdrav

Maja:nosecka:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   OKOLICA CELJA
26.11.2004 13:36:11   
frecy
maja&m,

Js sem med tednom ponavad tud v LJ, sam ta teden sem mela "opravke" v CE bolnici (upam da bo vse vredu), zdle sem pa še tud v LJ, ker smo mel s faxom teren, tak da bom čez kakšne 2 ure doma.

Ti bom na privat poslala telefon, pa se pol lahk kej slišma pa zmenma tud za kak sprehod. Drugač sem pa iz Griž, no iz Migojnic.

Lep pozdrav:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   OKOLICA CELJA
28.11.2004 19:05:48   
mammy26
Maja, jaz sem iz okolice Celja, natančno iz Žalca...tako da lahko bi se kaj dobile če ti to odgovarja. V Celju je kar vredu telovadba, vem da imajo tudi v Top fitu, za ceno ne vem točno... čeprav živiva z možem v Žalcu že štiri leta, še vedno skoraj ne poznam kaj dosti dogajanja v tem majhnem mestu, saj vse urejam v Celju.

lp, :) Natalija 13t 3/7

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   OKOLICA CELJA
29.11.2004 10:20:44   
frecy
Dan!!!
O fajn!!!!
A hodiš ti tud na telovadbo? Jaz še sicer kakšne 14 dni ne smem it, ampak pol bi pa šla.

Zdej morm pa končat, ker je naš prfoks začel predavat... sem na faxu:zmeden:

Se javim po 13.00

lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   OKOLICA CELJA
30.11.2004 11:18:36   
frecy
Dan!!!
Včeraj nisem imela časa da bi pršla na RR.

Jaz sem ravno na polovici-20t.:bravo:!!
Rok pa imam 18.aprila.

Koliko si pa ti??? A prvič?? Pa koliko si stara, a 26???
Kaj sem firbčna!!!!:)- :)- :)-

Se morm pohvalt, da sem včeraj prvič VIDELA brco moje pikice!!!!:metulj::metulj::bravo::bravo::bravo:
JE BLO FULL NORO!!!!

NO LEP POZDRAV ZAENKRAT!!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   OKOLICA CELJA
1.12.2004 11:32:35   
frecy
mammy26

Kako si kaj?? A prehlad:( že kaj pojenja. Upam da!!!
Drugač pa kr mal čajčeka z limono, kej druga tak ne smemo.

ninč,
res bi se lahk na kaki kavi dobile. Jaz sem od četrtka do nedelje doma, drugač sem pa v Lj.

lp:angel:

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   OKOLICA CELJA
17.12.2004 8:49:38   
mammy26
halo, frecy kje si kaj? daj javi se nam malo, kako si?

lp, mammy26

(odgovor članu frecy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?