|
decemberke, javite se!!! 26.11.2004 15:21:31
|
|
|
|
Taj
|
:bravo:Hojla, Tudi mi smo že povsem pripravljeni:zmeden:. Kljub PDP 16.12., smo že prejšnji teden mislili, da se bomo morali odpraviti proti Zaloški:kuza:, ker je malemu srček razbijal kot nor(kot odziv na moj srček), popadki so bili že kar na power, imela sem povišano temperaturo in končno sva se z mojim dragim tudi psihično pripravila, da zdaj pa gre zares. In posledično tudi končno spokala, s čimer sva doslej odlašala.No, pa se je mali:duda: za tem spet malo umiril:zaspan: in teden kasneje smo še vedno v enem kosu in mislim, da bo tako še nekaj časa, čeprav imam sedaj po malem popadke vsak dan, a nikoli ne trajajo prav dolgo in na koncu se vedno vse skupaj umiri:angel:. Je pa malček še vedno zelo razgrajaški in vsak dan veselo brca:sloncek:, četudi ima že kar nekaj čez 3 kg in mamico zato kar pošteno zaboli:grrr:, ko ima vsakdanjo aerobiko.Od dopolnjenega 36.t dalje imam CTG vsak teden (tudi zato, ker se ves čas obeta finale), vodo in kri dajem na 14 dni (hemoglobin je šel spet dol na 98, zato sem fasala spet une bedne tablete na H), vaginalno pa me bo pregledala šele na PDP (če zdržimo do takrat), ker to rado pospeši porod. Na UZ smo vsakič (čudovita zdravnica!!:bravo:), obseg trebuha in glavice merimo sedaj na 3 tedne, vsakič pa pregleda posteljico in plodovnico. Spim boljše kot kak mesec nazaj:angel:, predolgi sprehodi:kuza: pa več ne pridejo v poštev, ker glavica že trka tam doli in me potem začne preveč pritiskat, pa še WC je takoj na programu.Noge so pa OK, pridelali smo 11kg, a v glavnem v osrednji del. To je to. Držite se, če vas malčki prehitijo, pa stiskam pesti, da bo vse tako kot mora biti in se boste iz blaženih:nosecka: prelevile v prave blažene mamice. Pozdravček trebušnicam in njihovim sončkom:duda:, :rozica: Taj
|
|
|