|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spanje v vrtcu-katastrofa
5.9.2007 18:58:26   
frutka_
Ko te ne bo zraven bo najbrž zaspančakal. Daj mu za počitek kakšno igračko ali dudko, flaško...če ima kaj in bo kmalu sladko spančkal. Glede na to, da je okolje zanj popolnoma novo in še ti si poleg ga to vse vrže iz tira. Ob primernem času ga pusti tam naj ga uspavajo vzgojiteljice, najbrž bodo iznašle kakšen svoj način "počitkovanja".

SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.9.2007 21:57:16   
Pupica
Pojdi ti proč. Naj vzgojiteljice delajo po svoje. Če ne gre drugač počakaj v vrtcu, vendar na drugem koncu, kjer te ne vidi. Pa potem pridi prečekirat čez čas(čez pol ure, ne čez 3 minuteuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.9.2007 21:59:07   
Magi*
naša doma skoraj nikoli ne spi, kadar smo pa kje drugje pa vedno. tako tudi v vrtcu ni problema. večji ko je šunder, bolje spi user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.9.2007 9:50:35   
blustar
Nas to še čaka in me tudi mal skrbi. Ne spi sicer v temi, ampak bolj tiho pa že ima. Za zaspat je navajena najprej mal skakat po postli in potem se umiri in zaspi. Ampak se kar hitro zbudi, če je kaj motečega, kadar ima bolj rahel spanec. Tako da se bojim, da ne bo odspala tistih svojih 2-3 ur, da se dovolj naspi. In bo potem zvečer prej zmatrana.

Pa še nekaj me skrbi glede spanja. Kje pa spijo? A na ležalnikih, dvignjenih od tal. Moja se full premetava in rine (nekak tako kot noj - glavo dol, rit gor in rine) povsod okrog, da zaspi in potem tudi med spanjem. Bo takoj dol padla.

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.9.2007 9:55:44   
tinkamiška
blustar, naj te ne skrbi, da bi padla dol, ker ležalnike zložijo tako, da dajo take primerke(med njimi je tudi moja Izauser posted image ) nekam bolj na sredino in okoli še ostale ležalnike. Lahko pa da bo prilezla h kakšnemu drugemu na ležalnikuser posted image No, Iza še ni prespala tam sem jim pa že povedala, da se premetava in leze povsod kjer se da...

lp
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.9.2007 13:26:15   
Anonimen
No danes je pa naš ŠAn zaspal v vrtcu...mal je jokau pol pa zaspau...sedaj spi že 1,5 ure...ob 2h grem mal pogledat spet...da vidim da bo vse ok.

(odgovor članu Linapina)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
6.9.2007 13:29:07   
MarijaPo
mamajetu - nasa tudi spi v miru (ne glih temi, ampak mir pa je), tako da tud ne vem, kako bo, ko jo bomo dali v vrtec (zaenkrat je v privatnem varstvu in tam je mir, ko spi).

Sicer mi je pa zelo vsec tvoj avatar. Bravo!

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.9.2007 13:29:25   
*sanela*
Super user posted image user posted image user posted image
Vsak dan bo boljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.9.2007 13:34:24   
Anonimen
ob 2h grem mal pogledat spet...da vidim da bo vse ok.

Pa kaj ti cel dan po malem hodiš v vrtec čekirat? Al se te bodo naveličale user posted image

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
6.9.2007 13:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu

No danes je pa naš ŠAn zaspal v vrtcu...mal je jokau pol pa zaspau...sedaj spi že 1,5 ure...ob 2h grem mal pogledat spet...da vidim da bo vse ok.

Kaj ti si ga uspavala in bla celi čas med spanjem tam, da veš točno kolko je spal, al si klicala in ti poročajo o vsem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.9.2007 14:48:33   
Anonimen
Do vrtca imam par metrou...ne zmenjeno je blo tko da zjutrej ga prpeljem in mal pojemo skupaj...ob 11h sem šla gor ker so vse mamice prišle po svoje user posted image  in jih peljale domou po kosilu.midva z šanom sva pa lepo ostala...tako da sva bile zmenjene z vzgojiteljico da naj pridem ob 1h...no takrat sem prišla in je še spal... tako da sem se zmenila da pridem ob 14h. Takrat je bil ves naspidiran in vesel (naspan).

Zato vse vem...user posted image

ps.nebi težila tam okol...ampak take napotke sem dobla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.9.2007 14:49:09   
Anonimen

hvala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
6.9.2007 14:50:33   
dory

IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu

hvala!user posted image

o maj gad...sploh nisem porajtala kwa pise :)...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.9.2007 14:50:40   
Anonimen
.midva z šanom sva pa lepo ostala...

Pa kaj res je tvojemu otroku Šan ime? Ali je to kakšna okrajšava ali se zatipkaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
6.9.2007 14:51:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Pa kaj res je tvojemu otroku Šan ime? Ali je to kakšna okrajšava ali se zatipkaš?

user posted image user posted image  Sori, ne morem..zadržat..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
6.9.2007 16:35:47   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

jao albinca, ket jh staknešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.9.2007 8:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

jao albinca, ket jh stakneš

No, ne, saj samo vprašam user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
7.9.2007 10:42:24   
Anonimen
Ja ime mu je ŠAN.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.9.2007 14:31:05   
Anonimen
Ja ime mu je ŠAN.

Aha. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
8.9.2007 11:02:29   
Anonimen
Ni za kaj....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
8.9.2007 20:55:30   
lenika
Pri nas v vrtcu jim pa dajo rolete dol in je skoraj tema. Je pa tudi v petek prvič ostal in nisem bila zraven, ko je šel spat. So rekle, da je bil full priden in je zaspal brez problema. Upam, da bo tudi v naprej tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
9.9.2007 20:30:37   
beki24
oh ja, tole bo pa tudi pri nas še zanimivouser posted image , ampak se tolažim s tem, da jokajo tako vsi, pa vsi se bodo tudi navadili na vrtec. Sicer pa, če se samo spomnim, ko sem jaz hodila v vrtec, to je nek "vojaški "režimuser posted image , vsi spat, ležat, tišina..........če pa res ne morejo spati, jih pa vzgojiteljice s sabo na kavo vzamejo, da imajo drugi miruser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
9.9.2007 22:33:26   
bobek05
Mene je tudi skrbelo kako bo s spanjem, ko bo šel v vrtec, ker je pred vrtcem spal še 2x na dan, pa ob drugih urah, pa ravno v tistem obdobju sem ga morala še cartat pred spanjem itd., pa ti povem, da sploh ni bilo problema... So ga vse same porihtale in nikoli ni jokal, ker je bilo treba spat. Je do 12h že tako utrujen, da gre kar sam na ležalnik ...

pusti se presenetiti... otroci se slej ko prej navadijo...

drugače pa pri nas spustijo rolete, ko otroci spijo

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?