|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spol otroka-Kolikokrat se zmotijo?
25.11.2004 10:53:40   
eva1
Ojla!
No samo za firbec me zanima, kolikokrat so zmotijo pri spolu-recimo napovejo puncko, pa ste rodile fantka, ali obratno? Men so sicer ze trikrat-trije razlicni G napovedali fantka(13t(NS),19t, in 22t -tudi sama mam filing da ga bom mela, ampak me je kr strah kupovat v plavem, da ne bo pol kasnga presenecenja(sej bi blo pozitivno presenecena, ampak vseeno)! Kaj ve mislite, se lahko veckrat zmotijo?
Lp, Eva 24t
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.11.2004 10:55:22   
mala maja
meni so rekli v 20t na PDC-ju da bo fantek v 22t pa moja G da bo punčka.

Pri drugem so mi rekli vsi da bo punčka pa je fantek.

ne vem jaz nič ne vrjamem. Pustimo se presenetiti(me pa vseeno firbec matra)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2004 11:02:21   
pravljica
moji kolegici so do zadnjega govorili, da bo punčka...je blo že vse roza nabavljeno...pol je pa atija pri porodu skor kap od veselja...bil je fantek seveda :)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2004 11:18:22   
Donja
Poznam dve, ko so se zmotili, meni je pa prav povedala.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2004 11:26:12   
Gina
Meni so prav povedali. Pa mislim, da je manj moznosti, da se zmotijo, ce ti recejo, da je fantek, saj tam nekaj "konkretnega" vidijo. Ce bi bil fantek cudno obrnjen, se ne vidi spola, ti lahko recejo, da je puncka. Obratno pa mislim, da teze. LP:)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2004 11:31:42   
frecy
JS SEM PA TAK SMOTANA:ups::(!!! ŽE OD MALEGA SI ŽELIM PUNČKO (IMAM 3 MLAJŠE BRATE), SEJ MI JE ZDEJ UBISTVO VSEEN, SAM BI PA BLO VELIKO PRESENEČENJE ČE BI POTEM RES BILA:roza:, SAJ MI JE ZADNJIČ MOJA G PRI 18t REKLA DA JE :modri:, NO SAMA SEM VIDLA POL PA JE ŠE POTRDILA, NO SAM JE REKLA DA BOMA BOL 100% REKLI PRI 22t NA MOROFOLOGIJI.

PA SEJ JE VSEEN SAM DA BO VSE VREDU Z MOJO:duda:

VELIKOSREČE VSEM:nosecka: IN :duda::angel::duda::angel:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2004 11:42:49   
BONI*
Upam, da se zelo redko zmotijo, ker midva sva že vse kupila za :modri: in bo kar malo nerodno, če bo potem :roza:. Sicer pa bi mi bilo vseeno, kaj bo, če ne bi že nakupovala.

Lp, Boni

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2004 11:45:00   
Anonimen
Ja, Gina, meni se je tudi to zdelo logično, samo pri eni znanki se je pa zgodilo, da so ji napovedali fantka, pa je rodila punčko. Je bila na porodu čisto šokirana, ker je 100-odstotno verjela.

Tako da malo z rezervo že lahko jemlješ vse skupaj, ampak če ti jih je več reklo, da vidijo fantka, potem bo verjetno kar držalo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2004 11:47:21   
Donja
Moji sosedi sta dva različna ginekologa rekla, da bo fant, pol pa je rodila punčko. Je bila pač bolj v modrem in kaj pol? Glavno da je dete zdravo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2004 14:32:39   
bivka
Joj, upam, da se ne motijo!
Meni so v 22t rekli, da luleka ni videti (da je najverjetneje pupa) in na morfologiji v 24t sem tudi sama lepo videla 2 gubici med nogami-zdravnik je potrdil, da je punčka.
Midva sva čisto vse kupila roza oz. punčkasto!!!!
LP, B (28t)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2004 14:56:54   
NinKa
Oj,

men je na nuhalni v 12 tednu rekla G. da bo fantek:modri:, ampak v tej starosti naj jemljem z rezervo. V 20 tednu je moj G. rekel puncka. V 24 tednu in 30 tednu je bla zopet puncka. :roza:Malo pred koncem v 38 tednu je rekel, da ne ve, naj pocakam tista dva tedna pa bo. Vmes mi je pa nadomestni rekel G :roza:

Cez 3 tedne sem rodila :modri::duda:.

Na sreco sva kupovala vse v nevtralni bez, belo, svetlo modri varianti. Vozicka pa sta bila oba temno modro siva.
HVALA BOGU!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2004 15:01:06   
ronja5
Meni je moja G. slikico lepo zamrznila, :duda: je držal nogice lepo narazen, tako da se je vse lepo videlo: penis, moda :modri:. Bi me zdaj res ful šokiralo, če bi bila :roza:

LP! Ronja

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?