|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   meni se meša
5.9.2007 11:06:20   
lutka
Saj ne vem več , kaj naj naredim. Tole uvajanje v vrtcu me bo pobralo user posted image . En sam jok in stok. V skupini jih je 21 od tega 17 novih. Danes sem bila z njima dve uri in otročki samo jokajo user posted image , nič jih ne potolaži.

Vsi so prehlajeni z mojima vred, kar čez noč sta zbolela. Ponoči smo spali vsega skupaj tri ure. Matica je bolel trebušček , Žigo pa noge in roke. Saj nisem vedela več kaj naj naredim. No., da je pa mera polna sta pa še kašljat začela user posted image

Malo sem morala potožit ker sem z energijo čisto na koncu pa še mene zdravje nekaj zajebavauser posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: meni se meša
5.9.2007 11:15:41   
Sibil_
Žal so moje izkušnje take, da otroci v vrtcu zboijo vedno čez noč.Kar naenkrat ti jamra iz postelje ponoči ali začne bruhat ali vročina itd.To je ta slab del vrtca.user posted image

Jaz bi ju na tvojem mestu pustila sama tam, ker se otroci ponavadi pač sprijaznijo z vrtcem in nehajo jokat.Ampak dokler se eden joka ponavadi povleče še kakšnega s seboj, ali pa jokajo otroci brez staršev, ker vidijo od drugih otrok mamice itd.Mi smo vedno uvajali samo en dan eno uro skupaj z otroci, drugi dan je že bil sam za krajši čas, tretji dan pa sam cel dopoldan.

Tvoja prisotnost oteži uvajanje vseh, zato so nam staršem kar rekli naj gremo.In jih jaz razumem, tako vzgojiteljice kot otroke.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 11:23:08   
srki
Ja uboščka mala, pa saj bosta tudi tvoja hitro vpeljana v vrtec, boš videla. Mogoče si je še težje, ker sta še bolna, mogoče je to samo prehodno, sedaj, zaradi "strahu".

Ko boste to dali čez, ste zmagali.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 11:24:33   
Anonimen
Koliko sta pa stara?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2007 11:26:07   
lutka
Srki upam, da bo to čimprej. Saj z Maticem bi še šlo, Žiga pa kar joka....user posted image . najbolj me skrbi kako bo naslednji teden. Ta teden še imam dopust , da bi ju pa potem pustila, kar cel dan se mi zdi pa še prehitro.

lp

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 11:26:34   
lutka
Maja sta bila stara 3 leta.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 11:33:04   
Lenny
Morda bi pomagala kakšna pozitivna motivacija. Naš triletnik je imel cilj: ko bo prvič šel brez joka v vrtec, tam tudi spal in jedel in bo to njegova vzgojiteljica potrdila, gremo kupit bager, ki si ga je že nekaj časa želel. Po dveh tednih mu je uspelo in najin proračun je bil mičkeno lažji. Pa se je splačalo! Tisti bager je bil potem z njim v vrtcu namesto pliškota, joka pa nikoli več.
Pojma nimam, če bi to vžgalo tudi pri tvojih dveh fantkih. Sama jih najbolj poznaš.
Veliko uspeha in čimmanj solzic!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 12:43:39   
Anonimen
Joooj, meni se tako smilijo otročki. Taki, za katere mamice vedo, da izsiljujeo, niti ne, ampak taki občutljivkoti so mi pa res ful bogi.
A pa nič ne pomaga, ker sta dva? Ma pa saj tale jokec na začetku je običajen, najmanj 14 dni počakaj, potem pa bo že moralo biti kaj bolje. Mogoče bi jima pa res kaj obljubila, kot pravi Lenny. Jaz sem mojemu za vsak dan, ko ni jokal, eno nagrado obljubila - malo čokoladico ali kaj podobnega.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 13:01:34   
lutka
Saj sem jima obljubila čokoladico, pa da bomo nove dežnike šli kupit , pa nič. V torek ko sem prišla po njiju sta sedela na tleh v kotu; Žiga je tako hudo jokal, Matic pa je sedel zraven njega in ga žalostno gledal user posted image , sem mislila, da se mi bo strce strlo ko sem ju videla.

Upam, da se bosta kmalu  privadila, ker drugače bom še jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 14:00:11   
Anonimen
Lutka, poročaj dalje, kako bo. Saj bo. user posted image

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2007 14:55:09   
piščanc
naš je samo zamenjal vrtec pa je bolj kot ne grozno. drugače se pa strinjam z lenny. včeraj mu je mož obljubil, da če gre v vrtec dobi igračko. ko ga je prišel iskat v vrtec po kosilu je prinesel prinesel Dajsa, ki se še v krogu vrti. mali je letel nazaj v vrtec in ga pokazal prav vsem. sploh se mu ni več mudlio domov.

ampak to je pa malo čudno, da otročka pustijo v kotu jokati, saj potolažile bi ga pa lahko?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?